Elisija Daunings
Instagram printscreen
Elisija Daunings

Instagram printscreen

Elisija Daunings, Foto: Instagram printscreen

Samohrana majka, koja zarađuje oko 285 evra po satu, radi kao "prodavačica ljubavi" preko kamere i planira da se penzioniše sa 40 godina i "uživa u životu, bez brige oko posla".

Pročitajte još:

Elisija Daunings (28) iz Bukstona u Debiširu, uspeva da zaradi do 82.132 evra godišnje i tvrdi da ju je ovaj posao načinio srećnijom nego što je ikada bila, ali priznaje da je za njega potreban smisao za humor.

Elisija otkriva neke od najneobičnijih zahteva koje prima od mušterija, koje plaćaju 4,55 evra po minutu da bi gledali njen "performans".

Preporučujemo i ovo:

Ispričala je kako joj je jedan muškarac sa fetišom "prskanja" – poznatom kao "vlažna i prljava igra" – tražio da gleda mokre ljude na zabavi.

Elisija je otkrila da je njena prijateljica koja se bavi istim poslom imala klijenta sa fetišom proždiranja – poznatom kao vorarefilija – i uzbuđivalo ga je kada se pretvarala da je "keks" dok ga ona "jede".

Drugi nisu tražili samo seksualnu ispunjenost, jer više žele da dožive "iskustvo da imaju devojku". Elisija tada oblači raskošan donji veš i provodi dvadeset minuta stavljajući omiljenu periku.

Majka jednog deteta Elisija, koja je završila srednju školu sa najvećim ocenama i spada u pet odsto ljudi sa najvećim koeficijentom inteligencije u zemlji, nadmašuje prihode sa veb-kamere svojom interenet-prodavnicom donjeg veša i seksualnih igračaka.

Ona tvrdi da je njena zavisnost od seksaulnih igračaka loša i onemogućava je da pronađe dečka, zbog čega je sama tri godine.

Ukoliko bi pronašla ljubav, Elisija kaže da bi se onda suočila sa velikom dilemom da odustane od svog posla sa kamerom – što bi i uradila, kada bi imala drugi način da zaradi istu količinu novca.

Srećom, porodica i otac njenog šestogodišnjeg sina podržavaju njen izbor karijere i vide da je on čini srećnom.

Ona je objasnila da postoji predrasuda o majkama koje rade u seks-industriji, ali ona smatra da bi ženama trebalo dozvoliti da slobodno izraze svoju seksualnost, bez obzira na to imaju li decu ili ne.

Elisija kaže da joj je ovaj posao ulio samopouzdanje kada je u pitanju njeno telo, naročito otkad se porodila. Sada se oseća "oslobođeno".

Njen sin zna da mama "prodaje donji veš" i nalazi kako je to zabavno – ali se Elisija plaši da bi deca u školi mogla da ga maltretiraju, kada se otkrije šta je još u opisu njenog posla.

- Moja majka je lezbejka i imala sam mnogo problema zbog toga – priča ona.

- Jedina stvar koju mogu da uradim jeste da ga vaspitam da ga ne dotiče tuđe mišljenje, jer ono nije važno – dodaje ona.

Ona sebe vidi kao proračunatu poslovnu ženu i štedi što je moguće više od svoje mesečne plate u iznosu od 6.844 evra.

Ipak, častila je sebe za Dan zaljubljenih sa seksualnom igračkom, vrednom 256 evra.

Razni sajtovi plaćaju ženama dnevno 1.140 evra da se skinu pred kamerom.

U međuvremenu, nekadašnja "švorc" majka tinejdžerka sada na sva usta hvali i zahvaljuje se poslu "prodavačice ljubavi" preko kamere.