Kuća porodice u kojoj je silovana A. M.
Masanori Jošida
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

* Muškarac (50) osuđen na dve i po godine zatvora zbog silovanja ćerke (20)

* Pravdao se da je bio pijan i da je mislio da mu je ćerka ustvari nova žena

* Nesrećna devojka se na proslavi venčanja svog oca na seoskom imanju napila i onesvestila

Muškarac (50) iz Danske , koji je silovao sopstvenu ćerku svoje prve bračne noći ležaće u zatvoru dve i po godine. On tvrdi da je mislio da mu je to nova žena.

Pročitajte još:

Nesrećna devojka (20) se na proslavi venčanja svog oca na seoskom imanju napila i onesvestila, a njen otac, koji je takođe bio pijan, ušao je u njenu sobu, kako tvrdi, misleći da je to njegova izabranica sa kojom se tog dana venčao.

Za vreme proslave, ćerka je bila "otrovana od alkohola", a članovi porodice su rekli da je bila onesposobljena da ode u hotel u obližnjem gradu, pa je zaspala u sobi svog oca u tom selu.

Nasilje, batine, silovanje, mučenje,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Sat i po kasnije, njen otac i njegova nova žena, takođe vidno pijani, došli su u sobu i legli pored nje, da bi njen otac, kako se pravda, u tim trenucima "promašio", pa umesto supruge, nasrnuo na ćerku, piše danski "Jidske Vestkisten".

U tim trenucima, 20-godišnja devojka je počela da dolazi sebi i zamolila oca da prestane, a on je  bio još grublji i nastavio uprkos njenom opiranju.

Gledaoci ne mogu da poveruju svojim očima! Svi se pitaju kako su takmičari reagovali (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 17.09.2019. 16:16 Ponvo inspirisali Tviter zajednicu Slagalica, Foto: Printscreen Youtube Sinoćni duel u TV Slagalici ponovo je poslužio kao inspiracija za Tviter zajednicu. Realno, sa povodom. Na crvenoj i plavoj poziciji sedela su dva takmičara - fizički veoma slična. Obojica smeđi, kratke kose, sa naočarima i bradicom.

Čovek je na sudu tvrdio da je bio mrtav pijan i da se ničega ne seća. Poslednje što mu je u svesti je, kako tvrdi, to da se veselio na svojoj svadbi, a onda su ujutru probudio u svom krevetu.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Komentari (1)

Zoran

19.09.2019 14:34

Mogu da shvatim da je bio mrtav pijan i da se desilo sto se desilo. Ali kada se otreznio trebao je da se ubije. To bi uradio svaki normalan roditelj.