Kuća užasa
Youtube/Printscreen
Kuća užasa

Youtube/Printscreen

Kuća užasa, Foto: Youtube/Printscreen

Viston je umro u subotu, a Nikols je optužena za ubistvo i zlostavljanje dece. Prošle nedelje majka je jednogodišnjeg dečaka navodno pretukla nakon što je skinuo televizor sa stola.

Riona Nikols (20) tvrdila je da je "drmusala" jednogodišnjeg Vistona i pogodila ga papučom kada su medicinari prošli četvrtak ušli u njen dom u Detroitu. Ali se smatra da je dete primljeno na intenzivnu negu sa prelomom lobanje, ključne kosti, rebara i karlice.

Policija nije potvrdila detalje nakon što je Viston umro u subotu, ali njegova porodica je otkrila da je Nikols navodno pobesnela zbog pada televizora sa ravnim ekranom i potom napala dečaka.

Nikols je optužena za krivično delo ubistva, zlostavljanja i mučenja dece prvog stepena u ponedeljak u okrugu Vejn.

- Teško je u ovakvoj situaciji razmišljati šta raditi pri samoj pomisli na činjenicu da više nikada neću moći da čuvam svog nećaka - rekla je za Foks Vistonova tetka Kenija Stevenson.

- Ne mogu da zamislim kroz šta je moj nećak morao da prođe.

Slike na društvenim mrežama pokazale su beživotnog dečaka sa crevima koja ispdaju iz njegovog tela koje drži član porodice.

Njegov otac je bio uznemiren kada je govorio u medijima. GoFundMe stranica je stvorena kako bi prikupila novac za dečakovu sahranu.

- Riona se drogirala i pisala nam je da joj stalno trebao novac. Nije tražila da ga čuvamo (dete). Samo je želela novac.

- Molili smo se za njih. Ali toliko smo tužni zbog ovoga. Tako tužno. Viston je bila tako srećna beba. Plakali smo ceo dan, većina ljudi će Rionu gledati kao čudovište, ali sećam se jedne slatke devojčice koja je plakala i vrištala kad su je vratili majci.