Ose
Profimedia
Ose

Profimedia

Ose , Foto: Profimedia

Reditelj pozorišnih komada (66), koji je alergičan na ose, u papučama po kiši, a pijan, pokušao je da ukloni košnicu osa sa krova svog doma, a nije mogao da izabere gori trenutak! Reditelj jednog pozorišta, iako alergičan na ose, ipak je odlučio da ih se reši, ali nije mogao da izabere gori trenutak od ovog, pošto njegova supruga nije tada bila kod kuće, a kiša je „lila kao iz kabla“.

Majkl Gibson, asistent direktora pozorišta iz Engleske, spletom neverovatnih okolnosti, doživeo je, pomalo bizaran nesrećni slučaj.

Iako sam kod kuće, rešio je da se otarasi dosadnih „neprijatelja“ osa, koje su naselile njegov krov. Nije ga omelo ni to što pada kiša, ali ni to što je alergičan na te iste ose. Pošto je malko popio, očigledno nije mogao normalno da rasuđuje. Postavio je merdevine i krenuo da obavi svoj zadatak, alu u klizavim, kućnim papučama.

Majkl se javio svojoj supruzi, koja tada nije bila kod kuće, da ide da se otarasi dosadnih osa. Uvek je sa sobom nosio špric sa lekom protiv alergije - epi-pen, ali u ovom slučaju, to mu nije moglo pomoći. Verovatno zbog povećane količine alkohola, ili ko zna čega, on je rešio da se otarasi dosadnih osa i krenuo uz merdevine.

Bolnica, pacijent, operacija, bolest

Shutterstock

Lekari nisu uspeli da ga spasu, Foto: Shutterstock

Pošto niko nije prisutan da vidi, na obdukciji i rekonstrukciji događaja se pretpostavlja sledeće. Nesrećni čovek je krenuo u klizavim papučama da se penje uz merdevine. Kada je došao do košnice osa, neka od njih ga je ubola, i on se od šoka, straha ili bola trgao, zaljuljao, u svakom slučaju izgubio ravnotežu, pa je pao sa krova, pri čemu je zadobio i frakturu kičme. 

Kada je njegova supruga došla kući, prvo nije mogla da ga nađe, pa ga je pozvala telefonom. Po zvuku njegovog zvona, krenula je ka tom delu gde je i bio, i videla ga kako leži, bez svesti, pored merdevina.

Odmah je pozvala hitnu pomoć, a dok ona nije došla sve vreme je pokušavala da ga povrati i pruži što veću pomoć.

Na žalosti, svi su došli prekasno, da bi Majklov život bio spašen. Na obdukciji je ovaj sled događaja i potvrđen, ali i činjenica da je imao dosta alkohola u krvi.

 

 

 

 

Komentari (1)

Istrebljivac dezinsekcija

19.07.2018 17:26

Zato oprez, ako vidite da oko vas leti dosta osa i strsljenova u opasnosti ste jer imaju svoja gnezda u vasoj blizini.