POLICAJCI OSTALI ZAGIPSIRANI POSLE GLEDANJA SNIMKA Monstrum ugurao ženu u radnju posle pljačke, vezao je i živu je zapalio! Počela da vrišti od bolova, a onda... (VIDEO 18+)

Nekim čudom uspela je da se oslobodi

Monstrum zapalio ženu u prodavnici
Monstrum zapalio ženu u prodavnici, Foto: Printscreen: Youtube

Američka policija je objavila jeziv snimak pljačke kada je razbojnik zapalio ženu.

 

Robert Tompson ušetao je u četvrtak u radnju u kojoj je radila Linda Kamiri, a kada mu je okrenula leđa, on je izvadio pištolj i uperio ga u nju. Zatim je otvorio blagajnu i iz nje ukrao oko 700-800 dolara.

Međutim to monstrumu nije bilo dovoljno nego je otvorio vrata i počeo da razgovara sa jednom ženom. Posle kraćeg razgovora ugurao je ženu u radnju odgurao iza pulta i vezao obe žene. Zatim ih je polio benzinom, uzeo upaljač i zapalio ženu koju je ugurao u trgovinu.

 

"Rekao mi je da ćutim i da će sve da bude u redu. Oči su mi bile prekrivene, i nisam znala šta radi, i samo sam molila Boga da me spasi", ispričala je prodavačica. Žena koju je razbojnik naknadno uvukao u radnju identifikovana je Dela Vita - Denizeri.

 

Ona je uspela da skine zapaljenu jaknu i da majicom ugasi plamen koji je zahvatio kosu. Nesrećna žena zadobila je opekotine po glavi, licu i vratu pa je završila u bolnici u Dalasu.

 

Manijak je ubrzo uhapšen i optužen za teški napad sa smrtonosnim oružjem i teško razbojništvo. Ako želi na slobodu, mora da plati kauziju od četiri miliona dolara. Prodavačica je ostala nepovređena.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi