požar, Pariz
Tanjug/AP
požar, Pariz

Tanjug/AP

požar, Foto: Tanjug/AP

Sud u Rimu osudio je na kaznu doživotnog zatvora Šerifa Seferovića, državljanina BiH, jer je 10. maja 2017. godine na parkingu tržnog centra "Ćentoćele” u predgrađu Rima, bacio Molotovljev koktel u kamper vozilo koje je koristila trinaestočlana porodica državljanina BiH Romana Halilovića.

Milo ženi sina jedinca Srpkinjom! Svi detalji venčanja decenije!

AUTOR: Alo.rs/Srpsko ujedinjenje DATUM I VREME: 21.09.2019. 08:43 Venčanje će biti održano na Svetom Stefanu. Blažo Đukanović, Foto: E-STOCK Predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović danas ženi sina jedinca Blaža. Buduća mlada je iz Mahale, iz Zete, od bratstva Popovića koji važe za Srbe.

Tom prilikom smrtno su stradale tri ćerke Romana Halilovića: Elizabet (4), Angelika (8) i Frančeska (20). Nesrećne ćerke Halilovića žive su izgorele do dolaska vatrogasaca.

Zločin je šokirao Italiju, a poruku podrške porodici Halilović uputio je i papa Franja posredstvom Monsinjora Krajevskog.

Pročitajte još:

Takođe, rimska gradonačelnica Virđinia Rađi došla je na mesto zločina, dok je predsednik Italije Serđo Matarela tada napisao da je "ubijanje dece nedostojno ljudske rase".

Policija je odmah isključila rasni motiv zločina i istragu usmerila ka mogućem obračunu porodica Halilović i Seferović.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina