HOROR Moler preklao Zerinu ispred supermarketa! Policija šokirana saslušanjem!

Albanac iz Makedonije Džemail M. (36) ubio je u ponedeljak na parkingu ispred supermarketa u Tulinu svoju suprugu Zerinu K. (32).

Ubistvo u Tulinu
Ubistvo u Tulinu, Foto: Printscreen

On je priznao zločin, a prilikom ispitivanja hladnokrvno i bez trunke kajanja rekao je šokiranim inspektorima: "Da, ubio sam je, to sam i želeo!"

Kako se saznaje njihov brak u kom su dobili dva sina, od 6 i 10 godina, već dugo je u krizi.

Pročitajte još

ISPOVEST DEVOJKE KOJU JE SILOVAO SIN POZNATAOG LEKARA Iživljavali su se, povraćala sam, sebe je zadovoljio mojom glavom, žao mi je tate

Zerina koju je ljubomorni muž maltretirao i zlostavljao napustila je Džemaila i sa sinovima otišla u sigurnu kuću.

Nedavno je sud zbog nasilja u porodici Džemailu zabranio prilazak sinovima i zajedničkom stanu.

Džemail je inače radio kao moler, aposlednji put u firmi za obnovu fasada. Međutim zaslepljen mržnjom i besom zbog povređene "muške časti" on je u ponedeljak gotovo preklao svoju suprugu usred bela dana pred očima mnogobrojnih mušterija supermarketa.

Nesrećna žena je ništa nesluteći krenula da kupi hranu za decu, a onda je po njih trebala da ode u školu, međutim u zasedi je sačekao Džemail i sa dva uboda nožem u vrat ubio na licu mesta.

Njegov brat u Makedoniji i čitava porodica očajni su zbog zločina koji je izvršio. "Džemail je uništio čitavu porodicu. Ne želimo da ga vidimo. Bio je zavisan od kockanja, a imao je i pogrešne prijatelje".

Sumnja se da je Džemail bio i blizak Islamskoj državi. Na jednoj fotografiji se slikao sa uperenim kažiprstom desne ruke ka gore (Tauhid pozdrav) što je pozdrav koji poslednjih godina koriste teroristi ID.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi