Šenon Vats
Foto: Facebook/Shanann Watts
Šenon Vats

Foto: Facebook/Shanann Watts

Šenon Vats, Foto: Foto: Facebook/Shanann Watts

Tridesettrogodišnji Kristofer Vots, koji je prijavio nestanak svoje trudne supruge Šenon Vots i njihovih ćerki Bele (4) i Seleste (3) u američkoj saveznoj državi Kolorado, nakon dva dana priznao je policiji kako je stravična ubistva počinio upravo on.

Nestanak Šenon Vots (34), koja je bila u 15. nedelji trudnoće, te njene dve devojčice prijavljen je u ponedeljak, a njen suprug priveden je u sredu uveče, pre nego što su sama tela nađena, pod sumnjom da je ubio svoju ženu i dvoje dece.

Prijavljujući nestanak, Vots je policiji rekao kako je suprugu, koja je vikend provela na poslovnom putu u Arizoni, video u ponedjeljak ujutro. Oko podne postao je zabrinut kad mu je jedna njena prijateljica javila da Šenon ne odgovara na poruke. Tvrdio je da u kući nije zatekao ni nju ni decu, nakon čega je prijavio nestanak.

Dok je trajala potraga, Vots je ispred porodične kuće dao i televizijski intervju govoreći kako nema pojma gde mu je porodica te da je kuća prazna.

Pročitajte još:

- Ovo je noćna mora iz koje se ne mogu probuditi - izjavio je tada.

Ako istražitelji i znaju za mogući motiv ovog užasnog ubistva, zasad ga ne otkrivaju.

Javnost su dodatno potresli snimci s društvenih mreža koje prikazuju sretnu četvoročlanu porodicu: devojčice koje vole svog oca, majku koja presretno objavljuje novu trudnoću te oca koji najavljuje ime novog deteta - Niko.

- Moj tata je junak, pomaže mi da odrastem snažna. Čita mi knjige, vezuje cipele, ti si moj junak skroz naskroz. Moj tatice, tatice, volim te - peva jedna od devojčica na videu objavljenom na društvenim mrežama.

Slomljeni brat brutalno ubijene Šenon, Frenki Rušček rekao je da ne može shvatiti šta se desilo.

- Želim samo 30 sekundi nasamo s tim psihopatom - izjavio je za medije.