MMA borac zatekao narkomana
screenshoot/Instagram
MMA borac zatekao narkomana

screenshoot/Instagram

MMA borac zatekao narkomana u stanu, Foto: screenshoot/Instagram

Lister, koji se pet godina bori u MMA premijer ligi, objavio je na svom Instagramu susret koji je imao u svom stanu u San Dijegu, u Kaliforniji.

- U osam sati po pacifičkom vremenu, ovde u San Dijegu, naleteo sam na ovisnika o kristal metu kako me pljačka - napisao je Lister.

Inače, Lister je nosilac crnog pojasa u džiju džicuu i dvostruki svetski šampion u rvanju. S druge strane, ispred njega se našao žgoljavi narkoman, samo u gaćama i sa velikim brojem tetovaža, koji je delovao izbezumljeno.

Prva runda odigrala se u njegovom stanu, kada ga je zatekao dok pretura po stvarima razbacanim po podu.

Iznenađen, narkoman je probao da se pričom izvuče iz nevolje, tvrdeći da se tek probudio iz transa.

 

A post shared by Dean Lister (@deanlisterbjj) on Aug 22, 2018 at 12:52pm PDT

Njegova priča deluje jednako haotično kao i stanje u kojem se nalazio. Tvrdio je da potražio skloništo od policije, i da je pomislio da je crkva.

Počeo je da se nervira, da bi u jednom trenutku pukao, zgrabio čekić i krenuo na Listera, ali je i MMA borac imao oružje.

- Na kraju videa krenuo je čekićem na mene, ali sam izvadio pištolj i zaustavio se. Pustio sam ga da pobegne kroz prozor. Policija je rekla da bi sve bilo legalno i da sam ga ubio. Ali da li je to ono što želim? - zapitao se.

Kako je rekao, na kraju se ispostavilo da ga je ipak opljačkao i odmeo mu veću količinu dolara.

- Ovaj video je za sve koji bi mogli da znaju o kome se radi. Beli momak, mršav, sa tetovažama. Policija traga za njim ali molim sve koji ga možda znaju da pomognu - napiosao je.