POZNATA PEVAČICA ZADOBILA TEŠKE POVREDE GLAVE! Mladić pronašao Enu, stavio joj peškir preko glave i odvukao u mračni ćošak, a tamo je seksualno napastvovao!

Užas!

 

Policija, Uviđaj
Policija, Uviđaj, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Hibiki Sato (26) sa severa Japana pronašao Enu Macuku (21) u Tokiju analizirajući fotografije visoke rezolucije.

Japanska policija uhapsila je mladića osumnjičenog da je proganjao i napao pevačicu kojom je bio opsednut tako što je preko odraza u njenim očima otkrio gde živi.

Kada su ga napokon otvorili, shvatili su da je njeno telo toplo! (VIDEO)

AUTOR: Daily mail/D.S. DATUM I VREME: 14.10.2019. 14:21 - 14.10.2019. 14:26 Devojka je imala povrede po glavi i rukama, za koje se pretpostavlja da su nastale prilikom njenih pokušaja da izađe napolje. Bunuševačko groblje, Foto: Alo/V. Pešić Devojka je imala povrede po glavi i rukama, za koje se pretpostavlja da su nastale prilikom njenih pokušaja da izađe napolje.

Hibiki Sato (26) iz severnog grada Saitama navodno je pronašao Enu Macuku (21) u Tokiju analizirajući fotografije visoke rezolucije na njenim profilima na društvenim mrežama. Tako je uz pomoć “Google Street view” aplikacije uspeo da poprilično tačno odredi gde se slikala, a na osnovu ugla pod kojim joj sunce obasjava zenice, znao je otprilike i na kom spratu.

NEVENA OVO NIKADA NEĆE ZABORAVITI "Imali smo se*s u troli u Beogradu. Ujutru smo se probudili i tada je počeo pakao"

Nakon dužeg proganjanja žrtve, kako navodi policija, jedne noći je pratio Enu kući posle koncerta. Onda je nasrnuo na nju, stavio joj peškir preko glave i odvuko u mračni ćošak među zgradama, gde ju je seksualno napastvovao. Pevačica je tokom borbe zadobila povrede na licu.

Protiv Satoa je prošle nedelje podignuta optužnica. On je 16 dana bežao od policije, ali je priznao zločin kada su ga konačno uhapsili 17. septembra.

UZNEMIRUJUĆE Plakao nad mrtvim sinom (2), a onda se iz kovčega čulo: "Tata, mogu li dobiti čašu vode?"

 

Čak i u tehnološki jako razvijenom društvu kao što je japansko, ovaj slučaj je presedan. Tamošnji dnevni list “Tokio Šimbun” upozoravao je čitaoce da progonitelji mogu da im uđu u trag preko detalje iz pozadine selfija. Čak su kao potencijalnu opasnost naveli podizanje dva prsta (V znak) na fotografijama jer je navodno moguće ukrasti otiske sa njih.

 BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi