UBRIZGAO JE OVU SMESU U TESTISE I UMRO Mladić je bio sluga svom partneru, i morao je da nosi lanac oko vrata, da uzme prezime "GOSPODARA" (FOTO/VIDEO)

Prema obdukciji to je bio jedan od četiri razloga njegove smrti, dok su ostali bili povezani sa njegovim plućima.

Džek Čapmen
Džek Čapmen, Foto: Youtube printscreen

Bizarni trend ubrizgavanja silikona u genitalije odneo je još jedan mladi život.

Džek Čapmen, mladi australijanac (28) preminuo je u Sijetlu u Americi, nakon što je u testise ubrizgao silikon. Prema obdukciji to je bio jedan od četiri razloga njegove smrti, dok su ostali bili povezani sa njegovim plućima.

Čepmen se deklarisao kao homoseksualac, a na društvenim mrežama se hvalio fotografijama sa uvećanim testisima, koje je prethodno uvećavao metodom ubrizgavanja slan bio gay, a već se ranije fotografisao sa uvećanim genitalijama koje je uvećavao fiziološkim rastvorom.

Međutim, za razliku od njega, silikon izaziva abnormalno oticanje, kao i skupljanje vode i krvarenje unutar pluća. Taj metod je odneo već nekoliko života, i vodi se kao veoma opasan.

Čepmen, koji je bio u ljubavnoj vezi sa blogerom Dilanom Hafetapenom, kojeg je smatrao i svojim "gospodarom".

Majka prenimulog, Linda Čepmen kaže da je našla ugovor kojim je bila definisana veza između njenog sina i blogera, u kojem je nesrećni mladić bio definisan kao sluga blogera i mora je da nosi lanac oko vrata, da uzme prezime "gospodara", kao i da prekine kontakt sa svima onima koju su van njihovog kruga.

Linda tvrdi da je Dilan kriv za smrt njenog sina, kao i da je njihova veza bila toksična i da je u njoj bilo zlostavljanja.

- To je kao kult, a Džek se u tom kultu izgubio - rekla je ona dodajući da je njen sin tri nedelje pred smrt napisao testament kojim je ostavio sve kontraverznom blogeru.

Sa druge strane, Hafetapen tvrdi da je nevin, kao i da su optužbe majke preminulog netačne i da nije kriv za njegovu smrt.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi