Groblje
Alo!/ Rajko Ristić
Groblje

Alo!/ Rajko Ristić

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Džesika i njen verenik Kendal trebalo je da se venčaju 29. septembra prošle godine, ali je njega 10 meseci ranije ubio pijani kolega. Na dan njihovog venčanja, ova devojka je obukla venčanicu, okupila zvanice i na Kendalovom grobu odala poštovanje ljubavi svog života.

Kendal je poginuo u novembru 2017. Kao vatrogasac bio je na terenu, kada ga je kolima udario kolega, koji je optužen da je vozio pijan.

Džesika je odlučila da dan na koji su planirali da jedno drugom kažu "Da" ipak posveti njima dvoma. U dugoj beloj haljini i cvećem u ruci otišla je, okružena prijateljima i porodicom, na grob svog verenika, a potom u park u kome su nesuđeni mladenci želeli da snime svadbene slike.

Umesto sa njim pod ruku, Džesika je pozirala sa njegovim čizmama, vatrogasnom opremom i ljudima koje su oboje voleli, a koji su bili tu da je podrže.

Autorka Mendi Knep kaže da nikada nije radila ništa slično, ali da joj je bila čast da učini sve što može, kako bi pomogla Džesiki u njenom bolu.

- Slikala sam fotografije njihove veridbe i rezervisali su me za venčanje. Nikada ih nisam izbrisala iz kalendara, a nažalost, umesto svadbe, slikali smo nešto drugo. To je bio dan prepun osećanja. Svi su se mnogo smejali. Svi su mnogo plakali - rekla je Mendi.

https://www.alo.rs/vesti/region/radenko-nasao-mrtvog-komsiju-savu-medu-kukuruzima-na-njivi-kad-je-pogledao-bolje-umalo-se-onesvestio/249890/vest

Na jednoj od slika Kendal je u Fotošopu dodat kraj svoje mlade. U opisu slike piše:

- Ona je učinila da slomljeno deluje prelepo, a jako nepobedivo. Hodala je sa težinom svemira na svojim ramenima i učinila da teret deluje kao krila.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom