STRAŠAN PRIZOR PORED BEBE Mislila je da je pored njenog deteta u krevetu duh jedne bebe! Roditelji u strahu dočekali jutro i našli na neverovatan prizor!

Na fotografiji koju je objavila na društvenim mrežama vidi se da pored deteta stoji glava još jedne bebe, znatno manja, ali se ipak vidi. sa potencijalnim duhom, pa je tek kad je svanulo skupila hrabrost da priđe krevecu

Beba
Beba, Foto: Printscreen/Youtube

 

Majka bebe jedne noći oka nije sklopila kada je u krevecu u kom je bilo dete ugledala i nešto za šta je prvo mislila da je duh.

Ostavila je dete da spava samo sa potencijalnim duhom, pa je tek kad je svanulo skupila hrabrost da priđe krevecu

TRI ĆE BITI DVA Definitivno je! Ukida se pomeranje vremena, a posebnu pažnju obratite na svoje telefone!

Na fotografiji koju je objavila na društvenim mrežama vidi se da pored deteta stoji glava još jedne bebe, znatno manja, ali se ipak vidi.

 

- Prošle noći sam bila sigurna da je duh bebe u krevetiću sa mojim sinom. Uspaničila sam se, nisam spavala uopšte, čak sam pokušala tamo da upadnem sa baterijskom lampom dok je moj sin spavao - napisala je ona.

 

Ujutru je shvatila o čemu se zapravo radi.

Njen muž zaboravio je da skine najlon sa dušeka, pa je tako na njemu ostao i reklamni karton na kom je prikazano dete.

Vatra se proširila brzinom svetlosti! Vatrogasci gasili požar u kruševačkom preduzeću puna dva sata!

AUTOR: Alo.rs/RTS/T.Đ DATUM I VREME: 22.10.2019. 11:36 Požarom je bilo zahvaćeno oko 200 kvadrata krovne konstrukcije, kao i prozori sa strane postrojenja. Vatrogasci, Foto: Alo!/ Rajko Ristić * Požar u pogonu ksantata, kako se navodi u saopštenju, izbio je zbog isticanja ugljendisulfida * Požarom je bilo zahvaćeno oko 200 kvadrata krovne konstrukcije * U gašenju požara učestvovalo je 13 vatrogasaca-spasilaca sa sedam vatrogasnih vozila Кruševačko privatno preduzeće "Bin komerc d.o.o."

 

BONUS VIDEO: Govor predsednika Vučića na vojnom aerodromu

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi