Tirana
Tanjug/AP
Tirana

Tanjug/AP

Tirana, Foto: Tanjug/AP

"Premijer (Albanije Edi) Rama imao je suštinski uslov, koji neće biti predmet pregovora, a to je da ukoliko Kosovo bude isključeno iz te saradnje, Albanija se odmah povlači", rekao je Cakaj u intervjuu za KTV.

PROČITAJ JOŠ:

On je, kako navodi Koha ditore, naglasio da je "Kosovo crvena linija za Albaniju u odnosima sa Zapadnim Balkanom", prenosi Kosovo onlajn.

Edi Rama

Printscreen

Edi Rama, Foto: Printscreen

Cakaj je dodao da je princip Albanije da "ni pod kojim uslovima ne treba donositi odluke o olakšicama bez uključivanja Kosova".

Cakaj je smatra i da bi termin "mini-Šengen" trebalo da se promeni.

Srbija grca u suzama zbog muke dvoje mladih! Mnoge će iznenaditi kad vide ko je porodica! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 22.10.2019. 18:25 Porodica, bogata ljubavlju, ali bez svega drugog, pokazaće da je teško živeti i odgajati decu, ma koliko ih svi želeli u ogromnom broju. Foto: Youtube printscreen U potrazi za pričama, koje oslikavaju "Srbiju na dlanu", ekipa Hepi televizije naišla je na mladi par, koji je slomio i najtvrđa srca.

"To je bio trilateralni sastanak Edija Rame, Aleksandra Vučića i Zorana Zaeva, nakon prethodnih sastanaka. Uskoro se očekuje da imamo sastanke sa Crnom Gorom i Hrvatskom, s Hrvatskom i Kosovom, i tako dalje. To neće biti trilateralna inicijativa", tvrdi Cakaj i dodaje da su Priština, Podgorica i Sarajevo pozvani da se pridruženi inicijativi".

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Alanbg

23.10.2019 10:14

Nije to nikakav noz u ledja vec sreca nasa da od te sulude ideje nece biti nista