VELIKA MISTERIJA AMERIČKIH IZBORA Gde je nestala Melanija Tramp?! (VIDEO)

Američka prva dama Melanija Tramp gotovo da ne učestvuje u predizbornoj kampanji njenog supruga Donalda Trampa, što je veliki presedan, iako bi njeno prisustvo moglo da privuče bele žene iz predgrađa na birališta, piše CNN

Donald Tramp, Melanija Tramp
Donald Tramp, Melanija Tramp, Foto: AP

Izvor blizak prvoj dami rekao je da Melanija Tramp radi ono što često radi - šta god želi.

- To je tipično - kaže prijatelj i bivši službenik uprave o Melanijinom stavu po strani, dok su drugi članovi porodice i bliski saradnici veoma zauzeti kampanjom, prenosi „Jutarnji list“.

Melanijino prisustvo bi u velikoj meri pomoglo kampanji njenog supruga, ali dve nedelje pre izbora i bez ikakvih sastanaka, malo je verovatno da će se to dogoditi. Takvo ponašanje je u suprotnosti sa ponašanjem svih ostalih savremenih prvih dama, od kojih su mnoge igrale ključnu ulogu u prikupljanju glasova ženskih glasača.

Očekuje se da će se Melanija Tramp pojaviti u Nešvilu na poslednjoj predsedničkoj debati, prema zvaničnom rasporedu koji je objavila Bela kuća.

Melani je trebalo da bude prvi nastup na velikom događaju od 2019. godine i prvi javni nastup od 29. septembra kada je prisustvovala prvoj predsedničkoj debati u Ohaju. Melanija se nikada nije osećala prijatno u centru pažnje javnosti i nerado učestvuje u izbornim aktivnostima, otkrio je izvor iz Bele kuće. Više voli da ostane kod kuće gde je posvećena sinu Baronu.

Takođe, njeno izuzetno malo učešće u predizbornoj kampanji povezano je sa porodicom.

Ranije ove jeseni, na pitanje da li će se pojaviti Melanija, portparol Trampove kampanje rekao je: "Prva dama je neverovatno važna za zemlju, predsednika i kampanju. Razgovaramo sa njenim timom da bismo odlučili koji je najbolji način da se ona uključi u kampanju".

O njenom odsustvu široko se raspravlja u krugovima bliskim kampanji, ali ni sam predsednik nije previše uzbuđen što Melanije nema.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi