Donald Tramp, Melanija Tramp
AP
Donald Tramp, Melanija Tramp

AP

Donald Tramp, Melanija Tramp, Foto: AP

Izvor blizak prvoj dami rekao je da Melanija Tramp radi ono što često radi - šta god želi.

- To je tipično - kaže prijatelj i bivši službenik uprave o Melanijinom stavu po strani, dok su drugi članovi porodice i bliski saradnici veoma zauzeti kampanjom, prenosi „Jutarnji list“.

Melanijino prisustvo bi u velikoj meri pomoglo kampanji njenog supruga, ali dve nedelje pre izbora i bez ikakvih sastanaka, malo je verovatno da će se to dogoditi. Takvo ponašanje je u suprotnosti sa ponašanjem svih ostalih savremenih prvih dama, od kojih su mnoge igrale ključnu ulogu u prikupljanju glasova ženskih glasača.

Preporučujemo:

Očekuje se da će se Melanija Tramp pojaviti u Nešvilu na poslednjoj predsedničkoj debati, prema zvaničnom rasporedu koji je objavila Bela kuća.

Melani je trebalo da bude prvi nastup na velikom događaju od 2019. godine i prvi javni nastup od 29. septembra kada je prisustvovala prvoj predsedničkoj debati u Ohaju. Melanija se nikada nije osećala prijatno u centru pažnje javnosti i nerado učestvuje u izbornim aktivnostima, otkrio je izvor iz Bele kuće. Više voli da ostane kod kuće gde je posvećena sinu Baronu.

Takođe, njeno izuzetno malo učešće u predizbornoj kampanji povezano je sa porodicom.

Ranije ove jeseni, na pitanje da li će se pojaviti Melanija, portparol Trampove kampanje rekao je: "Prva dama je neverovatno važna za zemlju, predsednika i kampanju. Razgovaramo sa njenim timom da bismo odlučili koji je najbolji način da se ona uključi u kampanju".

O njenom odsustvu široko se raspravlja u krugovima bliskim kampanji, ali ni sam predsednik nije previše uzbuđen što Melanije nema.

Pročitajte još: