Aleksandar Vučić i Tereza Mej
Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić i Tereza Mej

Predsedništvo Srbije

Aleksandar Vučić i Tereza Mej, Foto: Predsedništvo Srbije

Džonson, jedan od zagovornika Bregzita, prvi je izbor među 39 odsto članova partije, a na drugom mestu je bivši ministar za Bregzit Dominik Rab (13 odsto), rezultati su istraživanja koje je kompanija "JuGov" uradila za britanski "Tajms", prenosi Rojters.

Sabor SPC

Tanjug/ Dimitrije Goll

Tereza Mej je ranije izjavila da će se povući sa čela stranke nakon što se u prvoj nedelji juna poslanici u britanskom parlamentu ponovo izjasne o njenom sporazumu o Bregzitu sa EU.

Članovi partije treba da imaju konačnu reč o tome ko će biti novi lider konzervativaca nakon što se širi spisak mogućih kandidata svede na samo dva imena, navodi agencija.

ISKREN STAV PREDSEDNIKA VUČIĆA Najviše volimo da lažemo sebe, na sednicu Sabora sam išao da odgovaram na pitanja, a ne da se krijem iza njihovih MANTIJA!

Boris Džonson je najavio da će se kandidovati za lidera Konzervativne partije, nakon što premijerka Tereza Mej napusti tu funkciju.

Podsetimo, Boris Džonseon važi za ličnog prijatelja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

KOLUMNA KOJU MORATE PROČITATI Amfilohije obljubio maloletni „Danas“

PREDSEDNIK OTVORIO RADOVE NA DEONICI KORIDORA 11 Sve ono što nije urađeno 70 godina, uradićemo sada: Vučić doveo moćnog lidera, Srbiju čeka procvat! (FOTO/VIDEO)

 

SRBIJA RAZBIJA! ZAVARENE PRVE CEVI TURSKOG TOKA! Poznat i datum do kada će trajati radovi u našoj zemlji! SAD I BRISEL NEKA SE POKRIJU PO GLAVI!