Megan Markl, princ Hari
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Megan Markl, princ Hari

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Megan Markl, princ Hari, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa planiraju da zarađuju za život dajući glasove i praveći dokumentarne filmove o "važnim"pitanjima kao što su mentalno zdravlje i klimatske promene.

A čini se i da im već stižu ponude. Naime, jedan izvršni menadžer kompanije "Netfliks" rekao je da bi taj "striming gigant" rado sarađivao sa njima.

- Zainteresovani smo. Ko ne bi bio - rekao je Ted Sarandos.

Inače, Megan Markl je već potpisala dogovor o davanju glasa sa kompanijom "Dizni" u zamenu za donacije dobrotvornoj organizaciji koja brine o slonovima.

Par planira da, za sada, nastavi da se reklamira pod brendom "Saseks rojal" iako su se složili da ne koriste više svoje titule "njegovo kraljevsko visočanstvo" i "njeno kraljevsko visočanstvo".

Megan Markl, princ Hari

Profimedia

Megan Markl, princ Hari, Foto: Profimedia

Prethodno je saopšteno da oni neće dobijati novac iz javnih fondova za dužnosti članova kraljevske porodice, saopšteno je iz Bakingemske palate.

Kako prenosi BBC, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa rekli su da nameravaju da nadoknade novac za popravku Frogmora, kuće koju su koristili, a ona će ostati njihov dom u Ujedinjenom Kraljevstvu.

U pitanju je novac poreskih obveznika koji su iskoristili da bi renovirali svoj dom. Oni bi trebalo da vrate oko 2,4 miliona funti, koliko je uloženo u sređivanje imanja koje se nalazi nedaleko od Vindzora.

Novi aranžman stupa na snagu na proleće ove godine, saopštila je Palata.

Princ od Velsa se složio da ih finansira iz svojih privatnih fondova za sada, ali je verovatno da će par posle "stati na svoje noge".

Prijatelji kažu da će Hari i Megan biti "zauvek zahvalni" kraljici zbog njenog razmišljanja "izvan okvira" 'i obećali su da neće praviti nikakve sumnjive dogovore kojima bi uveli ostale članove kraljevske porodice u probleme.

Vojvoda i vojvotkinja žele da idu stopama bivšeg američkog predsednika Baraka Obame i njegove supruge Mišel, kao i da osnuju dobrotvornu organizaciju u stilu Klintonove fondacije, piše "Dejli mejl".

Otkako su napustili Belu kuću, Obame su zaradile pravo malo bogatstvo prodajom prava na svoje autobiografije i osnivanjem sopstvene produkcijske kompanije koja je sklopila unosan ugovor s "Netfliksom".

Komentari (1)

miki

20.01.2020 23:43

Ja mogu da ih preporučim kod Mitrovića pa pravac u Zadrugu, da čuvaju ovce i koze, za drugo i nisu, kao i cela familija !