Plaža u Malmeu, Švedska
Youtube/Printscreen
Plaža u Malmeu, Švedska, Foto: Youtube/Printscreen

Nekoliko maskiranih napadača otvorilo je vatru na muškarca i ženu koji su nosili dete u blizini popularnog kupališta Ribersborg u Švedskoj.

Konstrukcija pala na zemlju, sedmoro prevoze u bolnicu, među njima i deca!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 25.08.2019. 22:21 Horor! Nesreća u zabavnom parku, Foto: Printscreen: Twitter Najmanje sedam osoba, među kojima dvoje dece, povređeno je kada je deo monorejla u zabavnom parku u Italiji pao na zemlju. Kako je javila tv stanica RAI, niko nije teže povređen.

Kaže se da je žena zadobila teške povrede, a policija traga za počiniocima. Otprilike u 10 sati po lokalnom vremenu, banda od nekoliko maskiranih napadača ispalila je između osam i deset hitaca iz više oružja pre nego što su pobegli sa lica mesta kroz stambenu zgradu.

Pročitajte još:

Žena je navodno nosila dete kada je metak pogodio u napadu koji nije izazvan. Čovek sa kojim je tada bila, navodno je zapao u šok.

Specijalizovani psi već su na tragu počinilaca, kažu u policiji. Žrtve su prevezene u obližnju bolnicu na hitno lečenje.

Mali avion udario u planinu, policija pronašla tela pilota, putnika i deteta!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 25.08.2019. 16:59 Tuga! Pad aviona, Foto: Hrvatska Gorska služba spasavanj Tri osobe, među kojima i jedno dete, poginule su kada se danas mali avion srušio u švajcarskim Alpima. Policija švajcarskog kantona Vale saopštila je da je avion "pajper" jutros poleteo iz zapadne Švajcarske ka Italiji i da se sat vremena posle poletanja srušio i zapalio nedaleko od granice sa Italijom.

- Ovo je jedan od najozbiljnijih zločina koji postoji, tako da raspoređujemo sve naše resurse kako bismo ga istražili, a takođe šaljemo službenike da razgovaraju sa ljudima u blizini mesta napada - rekla je Kale Person iz policija Malmea.

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa