Žena tužna plač suze histerija drama
Shutterstock
Žena tužna plač suze histerija drama

Shutterstock

Posle dva sata je odlučila da ispriča istinu, Foto: Shutterstock

Marija Gonzales (32) iz Kalifornije tvrdila je u policiji da je kidnapovana, opljačkana, vezana i seksualno zlostavljana jer nije želela da isplati radnike, navela je policija iz Fresna.

Gonzalesova je tvrdila da su je dva crnca naoružana pištoljima otela u subotu, kad je zaustavila svoj automobil kako bi dva psa prešla put. Gonzalesova, koja je preuzela očevu kompaniju za prevoz kamionima, navela je policiji da su ta dva muškarca ukrala iz njene torbe 9.000 dolara kojima je trebalo da isplati radnike.

Policija je rekla da je otkrila njenu laž nakon poduže istrage i više od dva sata ispitivanja. U njenoj priči je postojao niz nedoslednosti, a Gonzalesova – koja se pojavila u stanici u subotu delimično vezana - priznala je da je lagala kad joj je policija pokazala snimak područja u kojem je navodno bila oteta.

Šef policije Fresna Džeri Dajer rekao je da je žena izmislila priču kako ne bi isplatila radnike. Gonzalesova će biti optužena za lažnu krivičnu prijavu, navodi “Njuzer”.

- Ne samo što je ovo bio ogroman posao za nas i da je odvuklo detektive od drugih slučajeva, izazvalo je i mnogo straha u našoj zajednici – rekao je Dajer.