Kreg Moran
Greater Manchester Police
Kreg Moran , Foto: Greater Manchester Police

* Muškarac seksualno, fizhički i psihički zlostavljao ženu pred očima njenog sina

* Ostavio je krvavu na ulici, spasao je bračni par

* Dobio 18 godina robije

Kreg Moran (35) tri dana bez prestanka seksualno, fizhički i psihički je zlostavljao ženu pred očima njenog malog sina. Nesrećna žena zadobila je brojne povrede, kao i lom noge a manijak je ostavio krvavu i u stanju da nije mogla da hoda.

Pročitajte još:

Istražitelji su napade nazvali "delom bolesnog uma". Policija iz Mančestera izjavila je da su zlostavljanja počela 8. februara kada je Moran posetio ženu u njenom domu i počeo da pije. Njen sin u tom trenutku je bio prisutan.

Nakon što je napao, ukrao je neke njene stvari i otišao.

Kad je ona sutradan otišla do njegovog stana da bi stvari dobila natrag, brutalno je pretukao, seksualno napastovao i rekao joj da će umreti.

Ona je završila sa povredama glave, lica, ruku i nogu.

Dva dana kasnije teško povređenu je bračni par i odveo u bolnicu. Tamo je informisala medicinsko osoblje o onom što joj se dogodilo, nakon čega je slučaj bio prijavljen policiji.

Policija je ubrzo locirala i uhvatila Morana, a on je na sudu kasnije priznao krivicu za napad, silovanje, pretnje smrću i opiranje hapšenju.

Istražitelj Rasel Klark izjavio je da je "ovakav napad delo bolesnog uma sposobnog za fizičko, seksualno i psihičko zlostavljanje".

Zbog NJE je Arkan zamalo pretukao sopstvenog kuma! Jedna rečenica je bila OKIDAČ!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 23.08.2019. 17:04 Neverovatna priča. Željko Ražnatović Arkan, Foto: EPA Mihajlo Mile Ulemek, nekadašnji pukovnik Srpske dobrovoljačke garde bio je blizak prijatelj i ratni drug Željka Ražnatovića Arkana i služio je u "Tigrovima" kao pukovnik, da bi se posle rata sa Arkanom čak i okumio.

"Da nije bilo dobrote para koji je pomogao nesrećnoj ženi, ona bi verovatno ostala da leži povređena na ulici duže vreme pa koristim ovu priliku da bih im zahvalio na pomoći. Isto tako, da nije bilo hrabrosti žrtve koja je prijavila zlostavljanje, Moran bi još bio na slobodi. Apelujem na svakog ko kod kuće trpi zlostavljanje da ne pati u tišini i javi se policiji za pomoć", dodao je on.

Na kraju je dobio 18 godina zatvora za ovaj zverski čin.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!