Selo
Tanjug/Filip Krainčanić
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Zlostavljanje, silovanje, nasilje, Foto: Shutterstock

Anastasija Orlova (27) majka troje dece, sinova starih 2 i 4 godine i ćerke stare 6 godina, iz Tambova u Rusiji, pronađena je mrtva na podu svoje porodične kuće sa velikim brojem ubodnih rana, kao i sa kablom od telefona kojim je davljena i nakon smrti. Kako se navodi, nju je ubio njen suprug star 26 godina u napadu ljubomore, koji je nakon što ju je izmasakrirao, pozvao policiju i hitnu pomoć.

Pročitajte još:

Prema izjavi koju je dao policiji, nesrećna žena se to veče pripita vratila iz provoda dva sata posle ponoći i on je tom prilikom na njoj namirisao tragove muškog afteršejva. U trenutku ubistva sa njima u kući su se nalazili sinovi, dok je ćerka bila kod rođaka.

- Rekao nam je da je bila pijana i da je nanjušio tragove afteršejva na njoj. Tada je uzeo nož i počeo je da je ubada pred njihovim sinovima starim 2 i 4 godine. Zatim ju je gurnuo na pod i počeo je da je davi kablom i udara pesnicama. Kada je shvatio šta je uradio, pozvao je nas i hitnu pomoć, kao i ženinu majku kojoj je saopštio kako misli da joj je ubio ćerku. Mi smo prilikom dolaska zatekli dečake kako kleče kraj majke i plačući pokušavaju da je probude- rekao je izvor iz policije, dodavši da se muškarac nalazio kraj leša gde je mirno brisao krv koja se nalazila kraj tela ubijene.

Preporučujemo i ovo:

Stariji detektiv Aleksandar Šerbakov izjavio je tokom rekonstrukcije zločina kako su dečaci sve videli, kao i da zbog toga imaju problema sa spavanjem.