policija
shutterstock
policija

shutterstock

policija, Foto: shutterstock

Sedmogodišnja devojčica Emili Džons bila je na trotinetu u parku i dozivala majku kada je joj je prišla nepoznata osoba i prerezala joj vrat. Napad se dogodio 22. marta ove godine, a žena osumnjičena za ubistvo danas se našla pred sudom.

Albanka Eltiona Skana (31) optužena za ubistvo koje se dogodilo u Kvins parku u Boltonu. Ona je priznala ubistvo na osnovu mentalne neuračunljivosti, prenosi Mirror.

Zločin koji je potresao Veliku Britaniju odigrao se u martu ove godine, dok je devojčica Emili Džons bila u parku sa svojim roditeljima. Dete je mirno vozilo svoj trotinet, kada je Eltiona, žena koja sa ovom porodicom nema nikakve veze, ustala sa klupe na kojoj je sedela, prišla joj i ubola je u vrat.

- Emili, ne obazirući se na okrivljenu, videla je majku kako trči u daljini, nekoliko metara ispred oca. Dok se udaljavala pozvala je majku koja je nije mogla čuti. Emilin put ka njoj odveo ju je pored okrivljene koja ju je, dok je Emili prolazila, zgrabila i jednim pokretom prerezala grlo, a zatim je bacila na zemlju - navodi Majkl Brejdi koji je otvorio slučaj pred sudom.

Skana suđenju prisustvuje putem video linka, a nalazi se u duševnoj bolnici.

- Emili je imala sedam godina, bila je naše jedino dete i svetlost našeg života. Bila je puna radosti, ljubavi i smeha. Imala je širok osmeh i bila je prelepa iznutra i spolja. Srce joj je bilo kao osmeh veliko - rekli su njeni roditelji nakon tragedije.

Pročitajte još

Komentari (2)

Ljubiša

26.11.2020 17:43

Obe strane da se suzdrže.

arsa

27.11.2020 11:17

Проблем решити без прекомерне употребе силе и на демократски начин.Рецимо дати албанцима део Енглеске (рецимо око 15%) како би ова угњетена мањина могла да оснује своју независну државу ''Супер велика Албанија''.