Mobilni telefon, poruke, sms, kuckanje
Profimedia
Mobilni telefon, poruke, sms, kuckanje

Profimedia

Mobilni telefon, poruke, sms, kuckanje, Foto: Profimedia

Dete je oko vrata vezalo kaiš i obesilo se o krevet, a majka je kada je ušla u sobu zatekla jeziv prizor. Ranije tog jutra, majka i kćerka su se svađale oko upotrebe mobilnog telefona.

PROČITAJ JOŠ:

- Devojčica se probudila i htela je da gleda "jutjub" preko telefona. Ali joj je majka zabranila i rekla joj da je suviše rano - dodao je on. Prvi komšinica Zoraida Irizari istakla je da majka devojčice sada krivi sebe za tragediju i ne može sebi što je grdila.

-  Ne mogu da zamislim kroz šta majka prolazi sada. Jedan moj prijatelj je pričao sa Dženifer i ona smatra da je to bila njena greška - kaže ona.

Devojčica

screenshoot

Devojčica, Foto: screenshoot

Uznemirena majka je pozvala policiju, pošto je pronašla mrtvu kćerku u sobi. Jedan od njene braće je pokušao da je oživi, dok hitna pomoć nije stigla.

- Mogla sam da ih čujem kroz zid kako plaču i zovu u pomoć - rekla je Zoraida.

PREPORUČUJEMO:

- Juče ujutru sam čula stariju kćerku kako zove sestru normalnim glasom, koji odjednom prelazi u vrisak - dodala je ona.

Devojčica je odvedena u obližnju bolnicu, ali nije mogla da bude spasena. Nije poznato da li je ostavila oproštajnu poruku. Komšije iz zgrade kaže da je Heven najmlađa od četvoro dece i prisećaju se da bi sva deca sedela u predsoblju i gledala u telefone.

- Ne razumem. Uvek je bila nasmejana - objasnila je Zoraida.

Cela zajednica je šokirana smrću devojčice.

- Ne znam kako će njena majka da podnese ovu užasnu tragediju i da funkcioniše posle svega - dodala je ona.