Policija, rotacija
Shutterstock
Policija, rotacija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ejmi Luis Evans (28), majka dvoje dece iz južnog Velsa izvršila je samoubistvo vešanjem naočigled svoje trogodišnje ćerke! Ejmi se obesila početkom aprila u svom stanu, a telo nesrećne žene i vidno preplašenu devojčicu, pronašli su tek nekoliko dana kasnije!

Ejmi se obesila u spavaćoj sobi, a nesrećna devojčica nije umela da pozove nekog, niti da izađe iz kuće kako bi potražila pomoć. Kako je pokazala istraga, devojčica je danima tumarala sama po kući i živela je na hlebu i margarinu koje je uspela da dohvati u kuhinji.

"Mi smo u kuću ušli 7. aprila. Devojčica je bila sama sa lešom u kući najverovatnije tri do četiri dana. Kada su našli pripadnici ušli u stan, malecka je bila vidno uznemirena i odmah smo je odveli lekaru", izjavio je portarol tamošnje policije.

On je istakao da je Ejmi imala još jedno dete, koje je u trenutku tragedije bilo sa svojim ocem.

Kako navode britanski mediji, Ejmi je 4. aprila svojoj majci poslala poruku u kojoj je moli da dođe da uzme devojčicu neko vreme kod sebe jer ona mora da završi "nešto važno". Međutim, njena majka nije došla po dete, već je svoju ćerku pitala šta se događa. To je ujedno bio i poslednji put da su se čule.

"Majka je potom pokušala da stupi u kontakt sa Ejmi, ali ona nije odgovarala na pozive i poruke. Istragom je utvrđeno da je Ejmi u poslednjim trenucima svog života proveravala Fejsbuk profil muškarca sa kojim se povremeno viđala, kao i da je najverovatnije konzumirala alkohol", kaže izvor iz istrage.

Kako se navodi Ejmi je imala običaj da konzumira alkohol u večernjim satima, i ima istoriju nasilnih veza.

"Majka tvrdi da Ejmi nije pokazivala znake depresije i da je uvek dobro brinula o svojoj deci", rekao je portparol policije.

Komentari (1)

Tamo neko

06.09.2018 17:21

Tuzno i pretuzno. Strahota jedna!