PREMINULI U RAZMAKU OD 14 MINUTA Majka pronašla sina (8) i ćerku (4) obešene u podrumu kuće!

Osmogodišnji dečak i njegova četverogodišnja sestrica umrli su prošlog meseca, a njihova majka je pronašla tela dece obešena u podrumu porodične kuće u Pensilvaniji.

Policija, ubistvo, ulica, masakr
Foto: Shutterstock, ilustracija

Lisa Snajder (36), pronašla je svog sina Konora i ćerku Brinli obešene i bez svesti 23. septembra i odmah pozvala Hitnu pomoć.

"Skaliveg & bagavond" prenosi da su bila obešena za krajeve povoca za pse rastegnutog preko krovne grede. Povodac je sa oba kraja bio zavezan oko njihovih vratova. Majka je njihova tela pronašla nakon što su pala na pod.

Deca su prevezena u bolnicu i smeštena na aparate za održavanje života, ali su preminula tri dana kasnije, u razmaku od 14 minuta jedno od drugog, nakon što su skinuti s aparata.

Autopsija obavljena prošle nedelje nije dovela do zaključka, a mrtvozornik je rekao da su neophodni forenzički testovi da bi odredio uzrok i način smrti dece.

Policija, ubistvo, ulica, masakr
Foto: Shutterstock, ilustracija

Policija istražuje slučaj, ali još nema uhapšenih. Ipak, kako prenosi “Dejli mejl”, zvaničnici socijalne službe oblasti Berks su rekli da su deca bila poznata od ranije.

Ketlin Palm, osnivač Centra za dečju pravdu, rekla je da su Konor i Brinli primali generalne usluge zaštite. Ona je istakla da se te usluge pružaju u slučajevima kad postoji zabrinutost za dobrobit deteta.

Žena poslala sina (6) kod babe i dede na selo, kad se vratio, bila je zgrožena onim što je shvatila!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 09.10.2019. 20:45 - 10.10.2019. 00:37 Kada se dečak vratio kući, majku je potpuno iznenadio svojim ponašanjem. Foto: Shutterstock Nije redak slučaj da između svekrve i snajke često ima nesuglasica, ipak, čini se da u tim neslaganjima jedna strana ponekad ume malo da pretera.

Teško je kad dvoje dece umre istovremeno u istoj kući. Zajednica želi da zna više – rekla je Palm.

Policija je zaplenila konzolu za igrice "Xboks" kojom se igrao Konor, mobilne telefone, dva tableta i laptop te pretražila internet. Vlasti su želele da vide mešanca pit bula-haskija koji je bio u boksu van kuće, ali je majka dece rekla da je dala psa nakon njihove smrti.

Bonus video

Taksisti napali građane!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi