šuma džungla
Profimedia.rs
šuma džungla

Profimedia.rs

šuma džungla, Foto: Profimedia.rs

Bizaran incident dogodio se u moskovskom nacionalnom parku Lisini ostrov, kada se šestogodišnjak izgubio u divljini.

Pročitajte još:

Barem je tako (da se izgubio), tvrdila njegova majka. Međutim, više svedoka ukazalo je na nešto mnogo gore... da je dečak namerno ostavljen u šumi.

Majka je ranog nedeljnog jutra (prošle nedelje) pozvala policiju i rekla da se njen sin izgubio u nacionalnom parku.

Prema njenim navodima, oni su prolazili pored parka, a dečak je iznenada poželeo da ode tamo. Dok je bio u šumi dečak je otrčao i izgubio se.

U pitanju je, inače, velika šuma u kojoj ima i divljih životinja, uključujući loseve.

Čak i kada se izuzmu divlje životinje, za dečaka mogla je da bude kobna i ledena noć. Srećom, bilo je tek nekoliko stepeni ispod nule.

Srećom, dečak je uspeo sam da se iskobelja iz šume i zatražio je pomoć na putu. Pokupili su ga motociklisti, odveli do prve benzinske pumpe i zvali policiju.

Preporučujemo još:

Ali, cela priča dobija pravi horor prizvuk kada se citiraju pojedini svedoci koji su se javljali medijima. Dečak je, po tim navodima, imao ruke oblepljene selotejpom, a na glavi je imao torbu.

Navodno je čak i rekao motociklistima da ga je u šumi ostavila majka i vezala za drvo. I to po kazni, pošto je dečak umalo udavio porodičnog psa.

Premda ovi detalji nisu zvanično potvrđeni, nadležni su ozbiljno pristupili istrazi incidenta, pa čak i najavili zadržavanje dečakove majke sve dok se slučaj ne rasvetli.