Kejti sa porodicom
Privatna arhiva
Kejti sa porodicom

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Policija u Viktoriji u Australiji, u jednom porodičnom domu, pronašla je četvoro mrtvih, a žrtve su majka i troje dece, hrvatskog porekla, prenosi „Dejli mejl“.

Policija sumnja da je troje dece - Kler (7), Anu (5) i Metjua (3) ubila njihova majka Kejti Perinović (42), koja je nakon toga počinila samoubistvo.

Tela žrtava pronašla je policija u četvrtak, nakon što je Kejtin suprug Tomislav (48) alarmirao sve službe.

Kejti

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Istražitelji Odseka za ubistva u izjavi za medije potvrdili su da Tomislav Perinović nije bio uključen u čin ubistva, te je odmah pušten iz zatvora.

Prijatelji i komšije porodice Perinović izjavili su kako se Kejti već nekoliko nedelja ponašala neobično.

- Nekoliko nedelja pre ovog nesrećnog događaja, Kejti i njena deca prisustvovali su rođendanu moje ćerke. Kejti je bila neobično tiha i nikad je dosad nisam videla u tom izdanju. Na rođendanu je bilo i nekoliko drugih mama koje su odmah primetile njeno čudno ponašanje - rekla je Kejtina komšinica Meri Grovs.

Pre tri meseca Kejti je neočekivano dala otkaz na radnom mestu gde je godinama obavljala posao fizioterapeutkinje, a njeni prijatelji i poznanici sumnjanju da je razlog tome bila depresija.

Prema pisanju portala „herald san“, porodica Perinović je hrvatskog porekla. Pišu i kako je preminuloj ženi devojačko prezime bilo Blažević, a njena majka, navodno, takođe živi u Australiji.

BONUS VIDEO

*

Pročitajte još: