STRAVA I UŽAS Majka u besu bacila bebu na pod! Zbog svađe sa dečkom napravila jeziv čin

Kamere u hotelu u Temišvaru snimile sve.

Rumunija
Rumunija, Foto: EPA

Šokantan trenutak kada je majka bacila svoju bebu u hodniku rumunskog hotela tokom svađe sa svojim dečkom, dete završilo na intenzivnoj nezi sa povredama glave.

Snimljen je šokantan trenutak kada je mlada Italijanka bacila bebu kroz hodnik hotela posle svađe sa svojim dečkom, ostavivši dete na odeljenju intenzivne nege.

Neimenovana majka, koja je boravila u hotelu nakon što se u Rumuniji zaglavila u izolaciji zbog Kovida-19, bacila je bebu na pod u naletu besa posle svađe sa svojim partnerom.

Incident je snimljen hotelskom kamerom u gradu Temišvaru, gde je majka bila smeštena tokom pandemije.
Prema lokalnim medijima, neimenovana Italijanka boravila je u hotelu od porođaja u porodilištu Bega pre dva meseca.
U Timišvar je stigla malo pre toga da poseti 38-godišnjeg rumunskog dečka i oca deteta.

Prema lokalnim medijima, beba se rodila prerano i ostala je pod nadzorom lekara u porodilištu Bega, koje je proglašeno bolnicom za podršku u slučajevima Kovid-19. Kasnije su prebačeni u bolnicu pre nego što je puštena.

Ali mlada majka nije mogla da se vrati u Lombardiju u Italiji za vreme pandemije i bila je primorana da ostane u hotelu u kojem su roditelji plaćali troškove njenog boravka, prema izveštajima.

Bebin otac ih je često posećivao, ali navodno su se svađali pre incidenta.

Dete je pregledao neurohirurg kako bi se uverilo da nije zadobilo ozbiljne povrede glave i kičme, i dijagnostikovana mu je traumatična povreda mozga, prenose lokalni mediji.

Beba je smeštena u bolnicu, ali je, kako se izveštava, otpuštena, mada se i dalje leči u bolnici Louis.

U međuvremenu, 21-godišnja italijanska mama, koja ima trogodišnje dete u Lombardiji, navodno je zadržana u pritvoru, dok istraga traje.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi