U KOM GRMU ČUČI KIM? Lider Severne Koreje LOCIRAN, sad se zna i da je živ i gde se nalazi! (VIDEO)

Najnovije informacije, delom čak "iz svemira".

Kim Džong Un
Kim Džong Un, Foto: Tanjug / AP

Severnokorejski lider Kim Džong Un već 21 dan se nije javno oglasio, ali čini se da je napustio Vonsan i prešao u prigradski okrug Kangdong, objavile su u četvrtak američke vlasti.

Zvaničnik američke vlade rekao je da su automobil, voz (onaj koji je primećen u Vonsanu) i konj koji pripadaju Kim Džong Unu ove nedelje primećeni u vili u državi Kangdong, dodajući da SAD "sumnjaju" da trenutno boravi u okrugu Kangdong.

Kim gaji veliku ljubav prema jahanju jer donosi prikolicu za prevoz svog konja kad god promeni mesto boravka.

Kim Džong Un
Kim Džong Un, Foto: EPA

Sjedinjene Države su ga pomno pratile i primetile lidera Severne Koreje koji se šetao Vonsanom između 15. i 20. aprila, tokom kojeg su se pojavile glasine o Kimovoj smrti.

Jezgro američke obaveštajne operacije je izviđački satelit zvan "Ključna rupa", koji može da čita automobilske registarske tablice. Sjedinjene Države koriste razne izviđačke resurse za praćenje Severne Koreje.

Nakon što je nestao iz očiju javnosti tokom 20 dana, Kim se ponovo pojavio 1. maja kako bi prisustvovao ceremoniji otvaranja fabrike đubriva. Predsedavajući Kim preselio se u Kangdong umesto da se vrati u Pjongjang da bi se zaštitio od COVID-19, tvrde eksperti.

Kim će verovatno neko vreme upravljati zemljom iz vile u Kangdongu i njegovog voza pošto je voz opremljen svime, uključujući i njegovu kancelariju.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi