TELO ISCRPLJENO KORONOM NIJE MOGLO DA IZDRŽI Larisa rodila blizance, a onda je zaspala večnim snom! (FOTO)

Otac je ostao uz decu.

Trudnica, trudnoća
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Larisa Blanko, mlada Brazilka koja je rodila je blizance Giljermea i Gustava u subotu u privatnoj bolnici u Sao Paulu, umrla je pošto je pretrpela krvarenje koje njeno telo razoreno od kovida-19 nije moglo da izdrži.

Njen 24-godišnji suprug Dijego Rodrigez je rekao da je pokazivala simptome nalik gripu nekoliko dana pre nego što je 12. juna otkriveno da je pozitivna na koronavirus.

U bolnicu je odvedena 26. juna jer joj se stanje pogoršalo, a već narednog dana prebačena je u bolnicu u Botukatu gde se porodila.

- Bio sam u operacionoj sali kad se rodila prva beba. Larisa je videla to prekrasno malo lice i bio sam zaista presrećan jer je to bio njen san - izjavio je Dijego.

On je rekao da se drugo dete rodilo nakon male komplikacije i da se oprostio od supruge misleći da će sve biti u redu. Ali, uskoro su mu rekli da je Larisa doživela krvarenje i da joj je potrebna transfuzija krvi.

- Rekli su da je počela da krvari i da je nakon toga doživela srčani udar - kazao je Dijego i dodao da su mu u šest ujutru javili da je umrla.

- Lekar je rekao da zbog korone telo nije uspelo da se izbori - izjavio je Dijego.

On je takođe pozitivan na koronavirus, ali mu je dozvoljeno da bude uz svoje blizance u bolnici dok ih ne otpuste.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi