Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
Shutterstock, ilustracija
Venčanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

Dan venčanja za mnoge je jedan od najlepših dana u životu. Međutim, to nije tako za Erin Mejson-Džordž i Stefana Vilsona koji su se venčali i poništili svoj brak ni 24 sata kasnije nakon što je brat mladoženje napao mladu i njenu porodicu.

Otkriveno je kako se mlada i mladoženja nisu videli otkako su se venčali i poništili brak, no ono što je zaprepastilo javnost je otkriće kako je u međuvremenu mladoženja optužen za pokušaj ubistva.

"Brak je bio gotovo u jednom danu što mora da je bio rekord. Nisu bili venčani dovoljno dugo da se razvedu, već su morali da ponište brak. Mladoženja je imao izbor ili njegova supruga ili brat i otac, a kad je nakon napada otišao sa njima, brak je za njih dvoje bio gotov", izjavio je prijatelj mladine porodice za britanske medije.

Podsećamo, nakon svadbe kum koji je ujedno i brat mladoženje Tomos Vilson napao je mladu i njenu porodicu, kao i menadžera hotela u kojem se svadba odvijala.

"Brak se završio na tim stepenicama. To je verovatno najbolje za sve. Mlada dolazi iz dobre porodice. Poznajem joj oca. On je morao stati između njih, a on nije preterano krupan muškarac. A Vilsonovi su krupni, oni su igraju u lokalnom ragbi klubu", otkrio je porodični prijatelj mladine porodice.

Sud je proglasio Tomosa Vilsona krivim za napad, kao i za uništavanje imovine. Vilson kao i njegova porodica negiraju otpužbe i tvrde kako su mlada i njena porodica prvi napali.

U međuvremenu se saznalo kako je mladoženja Stefan Vilson optužen za pokušaj ubistva u incidentu koji se dogodio u noćnom klubu u severnom Jorkišu. Mladoženja je optužen da je pretukao 43-godišnjeg taksistu Nobija Džejmsa nakon noćnog izlaska početkom decembra.

On je u pritvoru gde čeka suđenje. Mlada se nakon propalog braka vratila roditeljima, pa je upoznata s činjenicom da je njen sad bivši suprug optužen za pokušaj ubistva, piše Dejli Mejl.