kruzer
Printskrin
kruzer

Printskrin

kruzer, Foto: Printskrin

* Tuča na kruzeru

* Pakao počeo na zabavi

* Svi završili u policiji

Na britanskom kruzeru "P&O's Britannia", koji se posle sedmodnevnog krstarenja uz norvešku obalu vraćao u Southampton, u petak je izbila masovna tuča.

Ričard Gaisford, novinar britanske TV emisije "Good Morning Britain", koji se nalazio na brodu, ispričao je kako je do incidenta došlo nakon što se jedan putnik razbesneo zbog - izbora garderobe drugog!

Dvojac se potukao u restoranu na 16 spratu kruzera - očevici su rekli kako su leteli tanjiri i nameštaj, a intervenisalo je i brodsko obezbeđenje.

- Krvi je bilo posvuda... Brodsko medicinsko osoblje pomagalo je povređenima... Rekli su kako nikad pre nisu doživeli tako nešto - opisao je Gaisford.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Putnici su bili jako uplašeni, skrivali su se gde god su mogli... Svi koji su bili upleteni u tuču zadnji dan krstarenja proveli su zatvoreni u svojim kabinama - tako im je zbog bezbednosti drugih naredilo osoblje - rekli su putnici koji su prisustvovali incidentu.


Novinar Gaisford dodao je kako je tuča izbila posle organizovane brodske zabave i večere na kojoj se puno pilo - svi gosti morali su se pridržavati zadanog elegantnog "dres kode", ali jedan se ipak pojavio "obučen kao klovn".

To je razbesnilo drugog muškarca i došlo je do nasilnog sukoba.

- Možemo potvrditi da su se svi gosti iskrcali s broda, a slučaj je preuzela lokalna policija - izjavio je portparol kompanije P&O Cruises.

 

 

BONUS VIDEO: Pitali smo građane šta misle o Borisu Džonsonu - jedan odgovor je HIT