Nesreća
Printscreen
Nesreća

Printscreen

Nesreća, Foto: Printscreen

Biznismen August Inselkamer Junior, njegova supruga Kristina i njihovo dvoje dece Mak (11) i Sofi (9) žrtve su helikopterske nesreće koja se nedavno dogodila na Majorci.

Oni su helikopterom krenuli na jedan rođendanski ručak, ali se letelica u kojoj su bili sudarila sa malim avionom. U sudaru je sem njih četvoro, poginulo još troje ljudi a među njima i pilot Kedrik Leoni.

Zaustio nešto sramno, a onda je Ani Brnabić pao mrak na oči! Dobio je odgovor koji će pamtiti dok je živ! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 26.08.2019. 17:04 Žestok obračun! Ana Brnabić, Foto: Printscreen * Albanac je prišao premijerki sa skandaloznom majicom. * Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je zajedno sa makedonskim kolegom Zoranom Zaevom otvorila integrisani granični prelaza između Srbije i Severne Makedonije * Novinar je prišao Ani Brnabić i pitao o graničnom prelazu, a evo kako mu je premijerka odgovorila Albanac je prišao premijerki sa skandaloznom majicom.

Preostale žrtve su pilot aviona Huah Hose Vidal i njegov prijatelj Gustav Seran.

Ovo je, inače, najgora avionska nesreća na ostrvu.

Inselkamer potiče iz poznate porodice pivarskih preduzetnika, i bio je na putu da proslavi svoj 43. rođendan sa prijateljima u restoranu u Camp de Mar-u, blizu Andratka.

Prijatelji su takođe planirali da putuju helikopterom, ali na kraju su krenuli putem jer je jedan od dva rezervisana helikoptera bio premali.

"Druga porodica krenula je putem jer je jedan helikopter imao kapacitet za petoro ljudi, a drugi samo troje uključujući i pilota", izjavio je izvor blizak porodici.

"Koliko sam shvatio, Inselkamer i porodica su u poslednjem trenutku odlučili da preuzmu veći helikopter i krenu na rođendan dok je druga porodica trebalo da ih stigne automobilom", ispričao je izvor

Pročitajte još:

Svedoci su opisali su trenutak udara sličan zvuku groma.

Inače, pre 5 godina i Avgustov rođak Janik poginuo je na odmoru kada ga je zatrpala lavina tokom skijanja u Kanadi.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina