Tuga, raskid, nesreća, suze
Shutterstock, ilustracija
Tuga, raskid, nesreća, suze

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovako svoju ispovest počinje žena koja je primetila je da u poslednje vreme njen dragi sve više na Fejsu. Šokirala se kada je otkrila da prati prsate žene i šalje im poruke, pa čak i novac. Sumnja na krizu srednjih godina, ali je za svaki slučaj pitala kolumnistkinju "The Sun-a" Didri Sanders za savet.

Pročitajte još:

Draga Didri, otkrila sam da moj partner na svom mobilnom gleda upola mlađe devojke. Jednoj je poslao novac, a kladio se i na nekog šugavog psa koji je nosio njeno ime. Meni je 46, a njemu 48. Nismo venčani, ali zajedno smo više od deset godina. Pre je bio super, ali se promenio.

Natalija (34) nestala pre dva dana! Nije se javljala dečku na telefon, a onda joj je mobilni proradio na kratko! Sestra ima samo jednu molbu!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 07.08.2019. 15:59 Natalijina sestra zamolila je sve na Fejsbuku da je ne zovu na mobilni jer joj to može iscrpeti bateriju. Natalija Kristofer, Foto: Facebook printscreen Astrofizičarka Natalija Kristofer (34) nestala je u ponedeljak kada je otišla na trčanje na grčkom ostrvu Ikarija.

Provodi mnogo vremena na telefonu i tabletu, besomučno skroluje po Fejsbuku i gleda žene s velikim grudima. Toj jednoj stalno šalje poruke iako je udata. Ako on ima krizu srednjih godina, odsad može sam sebi da kuvati jer ja ne želim da imam posla s njim.

Didri odgovara

- Čini se da si spremna za svađu, pa šta te sprečava? Da li ti treba moju potvrda da si u pravu? Ili se bojiš da bi to mogao da bude kraj? Objasni mu zašto si zabrinuta i daj mu do znanja da sve znaš. Reci mu da ga voliš i da želiš da vratiš uzbuđenje u vašu vezu - napisala je ona.

BONUS VIDEO: Vernici strahuju: Ako danas udari grom, to Sveti Ilija isteruje đavola!