OVA KUPOVINA JE SKUPO KOŠTALA Krenula je da obuva čarape, a onda je u jednoj od njih pronašla nešto što joj je ZGROZILO ŽIVOT!

Neverovatno

Noge šetnja trčanje
šetnja, Foto: Profimedia

Kupovina obično može da bude stresna zbog količine novca koju potrošimo ili kad ne možemo da pronađemo odgovarajući komad gardarobe, ali jedna žena je doslovno imala pakleno iskustvo zbog kojeg možda nikada više neće kupovati čarape.

Neimenovana Britanka našla se u šoku kada je prilikom kupovine čarapa u svom omiljenom trgovisnkom lancu Primark u Saseksu unutar jedne od njih, pronašla pravu pravcatu ljudsku kost. Iz policije su saopštili da su istragom utvrdili da kost nije posledica skorašnje ozlede, kao i da su obavestili menadžment trgovinskog lanca.

- Detektivi istražuju slučaj pronađene kosti u čarapi za koju se veruje da je ljudska. Pronađena kost nije posledica nedavnih povreda, na njoj nisu pronađeni koža i ostala tkiva-rekao je portparol policije dodavši da se istražuje kome bi kost moga da pripada.

Bez dodatnih ispitivanja, policija ne može sa sigurnošću odrediti starost i poreklo kosti. Iz Primarka su saopštili da ju je verovatno neko ugurao u čarapu. Oni su takođe uputili i izinjenje ženi zbog doživljene traume.

- Primark ovu situaciju shvata ozbiljno i već provodimo istragu u fabrici dobavljača koji proizvodi ove čarape - rekao je portparol kompanije dodavši da nema indicija da je kost u čarapi završila u fabrici, nego da sumnjaju da je ona završila kasnije u čarapi kao plod nečije bolesne igre.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi