Američka policija
Tanjug/AP
Američka policija

Tanjug/AP

Američka policija, Foto: Tanjug/AP

* Optužena je za zanemarivanje dece

* Pokušali su da je kontaktiraju, ali bezuspešno

* Trejsi je trenutno u zatvoru

Troje dece ostavljeno je da se brinu sami za sebe nakon što ih je majka navodno ostavila same kući da bi otišla do prijatelja preko noći.

Mama Kortni Trejsi (22) optužena je za tri tačke zanemarivanja dece nakon što je ostavila svoju decu samu sa otvorenim vratima, prenosi Bluefield Daily Telegraph.

Saznajte i:

Vlasti su požurila do kuće u Zapadnoj Virdžiniji, nakon što su svedoci pokušali da dozovu Trejsi putem tekstualnih poruka, Fesjbuka i telefonskih poziva, ali bezuspešno.

Policija je saopštila da su deca pronađena na spratu kuće. Trejsi se navodno nije pojavila do narednog jutra. Vlasti su je pronašle kod vlasnice kuće za koju je rekla da je provela noć, koja joj je navodno potvrdila gde se nalazi.

Pronađena žena sa prerezanim vratom, a užas se nastavlja i u sobi pored!

AUTOR: Alo.rs/ Pink/ M. G. DATUM I VREME: 13.11.2019. 23:03 - 13.11.2019. 23:43 Istraga je u toku. Policija, Foto: prinstskrin/alo.rs U selu Rožanstvo, kod Čajetine u hodniku porodične kuće, pronađena je Milina S. stara 62 godine bez znakova života. Minila je pronađena sa vidnom povredom na vratu, a u sobi pored pronađen je njen suprug Mijailo S.

Zaštitne službe za decu pokrenule su slučaj protiv Trejsi, navodi se u izveštaju. Deca su predata članovima porodice. Trejsi je trenutno u zatvoru.

Bonus video - Požar kod Starog dvora!