DAME U LJUBIČASTOM, RUKAVICE BERNIJA SANDERSA, LEJDI GAGA Ko je sve "ukrao šou" Bajdenu tokom inauguracije (FOTO, VIDEO)

Rukavice Bernija Sandersa, Lejdi Gaga koja peva američku himnu i dame u ljubičastom „ukrale su šou“ Džou Bajdenu tokom njegove predsedničke inauguracije.

Džo i Džil Bajden , Foto: Tanjug/AP

 Dok je ceo svet gledao smenu na američkom „tronu“, korisnicima društvenih mreža najupečatljiviji je bio Berni Sanders, odnosno njegove rukavice.

Senator i nesuđeni predsednički kandidat pojavio se u ležernoj odevnoj kombinaciji, koja je mnoge podsetila na penzionere u šetnji, ali pravi hit bile su njegove rukavice.

 Ogromne šarene vunene rukavice, koje je imao na rukama, nisu promakle korisnicima društvenih mreža, pa su deljene neprestano, a Bernijeva slika kako sedi na inauguraciji postala je internet „mim“.

 Prethodno je veliku pažnju privukao nastup Lejdi Gage, koja je otpevala američku himnu tokom inauguracije, koristeći zlatni mikrofon.

 Tako su neki komentarisali da je „inauguracija zakazana na koncertu Lejdi Gage“.

 Modni detalji bili su u centru pažnje, a posebno su se izdvojile Kamala Haris, Hilari Klinton i Mišel Obama, koje su nosile ljubičaste kombinacije.

 Popularna na društvenim mrežama postala je i mlada pesnikinja Amanda Gorman, najmlađa koja je ikada održala govor na predsedničkim inauguracijama.

 .

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi