Odlazi u istoriju: Hilari Klinton
Associated Press
Odlazi u istoriju: Hilari Klinton

Associated Press

Foto: Associated Press

Bivša američka državna sekretarka i bivši kandidat za predsednika SAD, Hilari Klinton, objavila je da je razgovarala sa predsednicom Predstavničkog doma Nensi Pelosi i da se sa njom složila da je potrebno oformiti posebno istražno telo za utvrđivanje veza Donalra Trampa i Rusije.

- Kongres mora da osnuje istražno telo poput 9/11 Komisije da bi se utvrdile Trampove veze sa Putinom, kako bismo mogli da popravimo štetu po našu nacionalnu bezbednost i sprečimo da marioneta ikad zauzme mesto predsednika - napisala je Klintonova na Tviteru.

Klinton je u svom podkastu na Tviteru rekla Pelosi da bi bila zainteresovana za objavljivanje snimaka telefonskih razgovora Trampa kako bi se videlo da li je bio na vezi sa Putinom u vreme nereda u Kongresu 6. januara, prenosi Fox njuz.

- Volela bih da vidim snimke njegovih telefonskih razgovora, da vidim da li je razgovarao sa Putinom na dan kada su izgrednici napali naš Kapitol - rekla je Klinton.

Pelosi je rekla da se zalaže za takvu komisiju i podsetila je da je predsedniku rekla da uz njega "svi putevi vode do Putina".

- Ne znam šta Putin ima o njemu politički, finansijski ili lično, ali ono što se dogodilo bilo je poklon Putinu, jer Putin želi da potkopa demokratiju u našoj zemlji i širom sveta - rekla je Pelosi i nazvala učesnike nereda "Putinovim marionetama".

BONUS VIDEO

*

Pročitajte još:

Komentari (1)

sumadinac

20.01.2021 09:02

Dok su zene sedele kod kuce i zanimale se samo kucom,mnogo se bolje zivelo