Kineska vojska
screenshoot/Twitter
Kineska vojska, Foto: screenshoot/Twitter

Kina dovodi trupe na granicu sa Hongkongom, gde skoro tri meseca traju višemilionski protesti. Kolone oklopnih vozila i kamiona protežu se kilometrima i blokiraju auto-put i gradske ulice.

PROČITAJ JOŠ:

Zvanični Peking tvrdi da su vojska i druge jedinice obaveštajnih službi započele velike vojne vežbe, koje nikako nisu povezane sa uličnim neredima.

Portal „Biznis insajder“ javio je da su se u Šenženu, koji se nalazi na samo 25 kilometara od granice sa Hongkongom, okupila kineska vojna vozila, što predstavlja upozorenje demonstrantima.

Na društvenim medijima objavljeni su video-snimci duge kolone vojnih vozila koje ulaze u Šenžen.

Policija upala na jahtu! Čuveni SRPSKI POLITIČAR i poznati kriminalac uhvaćeni zajedno!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 12.08.2019. 19:50 - 12.08.2019. 21:25 Evo šta se dešavalo. Rečna policija, Foto: MUP Alo! u sutrašnjem broju otkriva kako je jedan opozicioni političar u usponu, uhvaćen u nedelju veče u društvu osuđivanog ubice. VUČIĆ ISPUNIO OBEĆANJE! Velika akcija na Andrićevom vencu, otvaraju SVE PRILAZE!

​Ranije su zbog novog talasa protesta i masovnog štrajka na aerodromu u Hongkongu svi letovi bili otkazani. Hiljade demonstranata provalilo je u aerodromsku zgradu i paraliziralo rad. Peking je ovu akciju nazvao — manifestacijom terorizma.

BONUS VIDEO: