Sin koji fotografiše mamu
Printscreen
Sin koji fotografiše mamu

Printscreen

Sin koji fotografiše mamu, Foto: Printscreen

Da krenemo od opštih mesta - društvene mreže su danas sve, svi se slikamo, fotošopiramo, obmanjujemo jedni druge i ostale stvari koje i vrapci znaju. Ali ova mama je obrnula igricu.

Ona je u šetnji sa sinom snimila zidić savršen da odigra podlogu za Instagram sliku, pa je pretrčala ulicu, sina ostavila sa kolicima i kesama da stoji na stoličici i uhvati savršenu fotku.

Za to vreme, mama preko puta neumorno pozira u potrazi sa onom savršenom fotkom koju će kasnije okačiti na društvene mreže, verovatno uz komentar kako je divan dan, divna atmosfera, a život lep. I eto vam još jednog dokaza koliko je bitno šta se zapravo nalazi sa druge strane objektiva dok skrolujemo kroz sve te lepe slike. U ovom slučaju, to je dete koje je od malih nogu istrenirano da hvata mamine savršene uglove, piše portal Žena.rs.

Video je, naravno, postao pravi hit, i dok neki komentarišu da je to "najtužnija stvar koju su danas videli", drugi hvale mamu zbog njene snalažljivosti pa kažu da hitno moraju da nabave dete da bi išlo za njima i slikalo ih.