Skrivena kamera
Youtube printscreen
Skrivena kamera

Youtube printscreen

Skrivena kamera, Foto: Youtube printscreen

Tereza Kozlovski zatražila je razvod od svog supruga u maju 2018. godine, ali nastavili su da žive u istoj kući. Zapravo, on joj je pripremao kafu svaki dan, što je koristio kao priliku da joj unutra krišom ubacuje opasne doze difenhidramina, antihistaminika koji se uglavnom koristi za lečenje alergija i nesanice.

Pročitajte još:

Naravno, Tereza je to saznala tek pošto je postala sumnjičava, zbog čega je postavila skrivene kamere po kući da vidi što Brajan smera. Na šokantnom snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se muškarac koji drobi nekoliko tableta i ubacuje ih u kafu svoje žene.

Tereza se odselila i obavestila svog advokata za razvod o otkriću čim je videla na snimku Brajana kako meša pilule s kafom. Policija je uspela da zapleni poslednju kafu koju je napravio za nju i otkrili su da je sadržala 127 mililitara difenhidramina, vrednosti oko osam tableta. Žena je rekla da je postala sumnjičava kad je iskusila čudne simptome, poput umora, mučnine i zamagljenog vida.

U mrtvačnici ga okupali, a onda je došao njegov otac... Kad su podigli čaršav, umalo se nisu onesvestili od šoka!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 10.08.2019. 20:48 Otac je tražio da vidi svoga sina poslednji put. Foto: Alo!/ Dejan Briza Šejh Abas koji već 26 godina kupa mrtvace, priča ono što se njemu tokom svih ovih godina desilo: "Pred sam početak rada, nazvaše me sa aerodroma i rekoše mi da je u avionu umro jedan mlad čovek.

Suočen s neoborivim dokazom svog zločina, Brajan Kozlovski se nije izjasnio protiv optužbi za trovanje pića, za što je maksimalna kazna u američkoj saveznoj državi Mičigen 15 godina zatvora. Umesto toga, on je tražio izgovore, poput činjenice da mu je bilo teško u životu kad je to uradio.

Tužilac Erik Smit tražio je minimalnu kaznu od 19 meseci zatvora, čime bi Kozlovski verovatno bio zadovoljan, ali dobio je neočekivani poklon od sudije, piše Oddity Central. Proteklog četvrtka, zbog trovanja supruge, Brajan Kozlovski osuđen je na pet godina uslovno i zatvorsku kaznu u trajanju od 60 dana koju može da izdržava i vikendima. Jasno, tužioci nisu bili zadovoljni presudom.

"Sud je biše brinuo o mogućnosti da bude na slobodi i sposobnosti okrivljenog za dalji rad, od same žrtve i njene sigurnosti", rekao je tužilac Erik Smit. "Zabrinjavajuće je pomisliti da neko tko počini takav zločin, dovodeći svoju suprugu u opasnost, može da prože sa tako laganom kaznom."

"Ne biste smeli da počinite zločin za koji se u zatvor ide na 15 godina i onda kaznu izdržavati vikendima", dodao je Smit. "Meni je to neverovatno."

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista