Amsterdam Holandija Kraljevska palata
printscreen
Amsterdam Holandija Kraljevska palata

printscreen

Foto: printscreen

Holandski kralj Viljem-Aleksandar, kraljica Maksima i princeza Beatriksobjavili su da je princeza Kristina umrla jutros u palati Nordajnde u Hagu u dobi od 72 godine.

Princeza Kristina je tetka kralja Viljema - Aleksandra i sestra princeze Beatriks. Već nekoliko godina boluje od raka kostiju.

Ozloglašeni srpski kriminalac pobegao iz zatvora! Preskočio zid od PET METARA, policijski helikopter nadleće oblast!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 11:48 Za odbeglim zatvorenikom traga veliki broj policajaca. Nemačka policija, Foto: Profimedia * Srbin Aleksandar Erceg (42) pobegao iz zatvora u Nemačkoj * Preskočio zid visok oko pet metara * Srbin je osuđen zbog nanošenja teških telesnih povreda, krađe i teške pljačke Aleksandar Erceg (42) je u četvrtak uveče pobegao iz zatvora u Bohumu.

- Duboko smo tužni zbog odlaska naše drage sestre i tetke. Krisije imala upečatljivu ličnost i toplo srce. Svojom strašću prema muzici i talentom, uspela je da dotakne mnogo ljudi. Negovaćemo mnogo lepih uspomena na nju - saopštili su.

Princeza Kristina rođena je 18. februara 1947. kao ćerka buduće kraljice Juliane, koja je vladala od 1948. do abdikacije 1980, i princa Bernharda. Njena starija sestra Beatrik bila je kraljica Holandije od 1980. do abdikacije 2013.

Ispod Putinove rezidencije pronađena OPASNA GRDOSIJA iz Drugog svetskog rata!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 15.08.2019. 21:24 - 15.08.2019. 21:30 Avionska bomba iz Drugog svetskog rata pronađena je i uklonjena iz područja koje pripada zvaničnoj rezidenciji predsednika Rusije, izjavio je komandant Kremlja Sergej Hlebnjikov.

Rođena je gotovo slepa jer je njena majka bila zaražena rubeolom dok je bila trudna sa njom. Princeza Kristina bila je jedna od četiri sestre. Udala se za Hohea Giljerma 1975. godine i zajedno su dobili troje dece: Bernarda, Nikolasa i Juliana.

Odrekla se prava na sukcesiju nakon braka i 1992. Razvela se 1996. godine. Bila je pevačica i fokusirala se na ples i zvučnu terapiju.

Pročitajte i:

 

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista