Junker mrtav pijan
Printscreen: Facebook
Junker mrtav pijan

Printscreen: Facebook

Junker mrtav pijan, Foto: Printscreen: Facebook

Predsednik J. Afrike Kiril Ramafosa trebalo je da održi zajedničku konferenciju sa predsednikom evropske komisije Žan-Klod Junkerom, pa je ostao na podijumu sa poljski levičarom Donaldom Tuskom.

Pročitajte još:

 

Junker se nije pozdravio ni sa publikom niti se izvinio ostalim govornicima zato što napušta konferenciju, dok komisija EU nije izdala saopštenje šta se dogodilo. Sam snimak verovatno nikada nije trebalo da izađe u javnost, jer je isečen iz zvaničnog snimka konferencije, a video loše rezolucije je snimljen mobilnim telefonom iz publike.

 

U trenutko dok predsednik komisije EU izlazi kroz vrata osoba iz protokola ga pridržava i usmerava ka prolazu kako najverovatnije zbog utiska da bi mogao da padne. Ovo nije prvi skandal Žan Klod Junkera sa alkoholom.

Predsednik evropske komisije EU Žan-Klod Junker izazvao je diplomatski skandal kada je došao u vidno alkoholisanom stanju na gala večeru povodom NATO samita u Briselu. Britanski mediji su više puta kritikovali Junkera zbog alkholizma, a u medijima na ostrvu se pisalo da lider EU komisije pije od jutra i da ga je teško videti treznog jer je „mortus pijan pre 12“.

Na njegovo teturanje nije bio imun ni predsednik Francuske emanuel Makron koji mu je prišao kada je video da se tetura, a onda je usledila reakcija za pamćenje koju možete pogledati na snimku ispod od 0:23.

 

Tada je komisija EU je saopštila da Junker navodno nije bio pijan već je bolestan od izvesnog oboljenja po imenu Skiatika(Sciatica), koja mu otežava kretanje. Ipak uprkos želji prestavnika EU da igraju na saosećanje javnosti, ovo nije prvi put da je Junker pijan u javnosti o čemu svedoče brojni snimci na internetu, tako je Junker na primer pre par godina udarao šamare liderima EU koji su prilazili da se sa njim pozdrave.

 

Skandali vođe evropske komisije nisu samo povezani sa alkoholom. Junker se nadavno našao u skandalu po pitanju njegove porodice i nacističke prošlosti koju je političar iz Luksemburga pokušao da prikrije od javnosti. Naime Junkerov tast je bio osvedočeni nacista koji je progonio Jevreje u Luksemburgu, koji su zatim deportovani u nacističke logore.

 

Komentari (7)

Pera Detlic

16.11.2018 15:18

Legenda.... treba mu doturiti nase sljive.

Mare

16.11.2018 15:41

@Pera Detlic - Koje 'nase' kada ti za siptare kazes nasi? U predhodnim komentarima.Ti si samo jedan nato albanski bot.

Pera Detlic

16.11.2018 16:28

@Pera Detlic - Mare @ gde to...mora da te je neka brlja udarila u glavu.

Mare

16.11.2018 23:45

@Pera Detlic - Onda vas ima vise 'Pera Detlica''Znam sta sam citao.

Kata

16.11.2018 15:23

Ma boli ga uvo,on se dobro zabavlja!

?

16.11.2018 16:24

Kraaalj!!!!!!Kamo srece da su jos poneki ovakvi

Ljuba

16.11.2018 21:23

E,živote,i ovakvi odlučuju o nama i našim državama,cccccc