Džefri Epstajn
Tanjug/AP
Džefri Epstajn

Tanjug/AP

Džefri Epstajn, Foto: Tanjug/AP

Navodna žrtva američkog milijardera Džefrija Epstajna, koja tvrdi da je bila prisiljena na seksualni odnos sa britanskim princem Endrjuom, optužila je ovog člana britanske porodice rekavši da "dobro zna šta je radio" i da se nada da će on to priznati.

Tramp pipkao gospođu Makron po g*zi, ali Melanija nije sedela skrštenih ruku nego se sočno cmakala sa ovim svetskim liderom!

AUTOR: Alo.rs/A.M. DATUM I VREME: 26.08.2019. 17:31 - 26.08.2019. 17:58 Svingeraj svetskih lidera u Bijaricu Samit G7, Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP * Samit svetskih lidera G-7 * Letovalište Bijaric probudilo strasti * Američki predsednički par u centru pažnje Samit sedam najmoćnijih zemalja sveta u francuskom letovalištu Bijaric vrvi od skandala.

Princ Endrju bio je dugogodišnji prijatelj Epstajna koji se ubio u njujorškom zatvoru gde je bio zbog otpužbe za seksualnu trgovinu maloletnicama.

Pročitajte još:

Princ Endrju je negirao da zna za Epstajnovo kriminalno ponašanje i naveo da je zapanjen zbog optužbi više žena na Epstajnov račun.

- On zna šta je radio i može da svedoči o tome - rekla je Virdžinija Gofri koja je kao 15-godišnja devojka radila u klubu Mar-a-Lago, sada predsednika SAD Donalda Trampa, prenosi AP.

Kraljica Elizabeta II

Youtube/Printscreen

Kraljica Elizabeta II, Foto: Youtube/Printscreen

Tvrdi da je išla Epstajnovim privatnim avionima na njegova imanja u Novo Meksiko, Američka Devičanska ostrva, u Pariz i Njujork i da je imala ugovoren seks u Londonu i još negde sa princom Endrjuom.

Kraljica Elizabeta

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Kraljica Elizabeta, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ona je u utorak svedočiila u sudnici gde su Epstajnove žrtve imale priliku da iznesu svoju priču u slučaju Epstajna koji se zatvora posle njegovog samoubistva.

Brutalna likvidacija nasred ulice! Greškom ubijena, meta bio ovaj muškarac!

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/I.L. DATUM I VREME: 27.08.2019. 14:29 Policija je uhapsila jednog muškarca, ali se veruje da on nije ubica. Pucnjava, Foto: Printscreen/Twitter BRUTALAN POROĐAJ! Majka koja je bebu ostavila u kontejneru u Žarkovu porađala se na nikad bolesniji način!

BONUS VIDEO: Pitali smo građane šta misle o Borisu Džonsonu - jedan odgovor je HIT