Dženifer Eroz
printskrin
Dženifer Eroz

printskrin

Dženifer Eroz, Foto: printskrin

* Dženifer Eroz tvrdi da ju je Epstajn silovao kada je imala 15 godina

* Vrebao je, kako kaže, ispred škole

* I dan danas snosi posledice 

Eroz sada ima 32 godine, a prema njenim rečima, žrtva ekscentričnog milionera bila je kao četrnaestogodišnja devojčica.

Ova žena kaže da je Epstajn angažovao posebno osoblje da motri na školu koju je pohađala, a koja se nalazila u blizini njegove vile. To je bio njegov način da locira žrtvu. Njoj se približio na isti način, daleke 2001. godine, dok je stajala u školskom dvorištu. Eroz je potom ispričala kako su je Epstajnovi ljudi ubedili da ode u njegovu vilu na Menhetnu gde će biti plaćena da ga izmasira. Uslov je bio da se pojavi u donjem vešu, tvrdi ova žena.

Na spisku žrtava Trampovog milijardera pedofila koji se ubio u ćeliji je i devojka sa naših prostora!

Manekenka Nada Marćinkova, čija se porodica posle Plišane revolucije preselila iz Čehoslovačke u Jugoslaviju, i koju su mnogi identifikovali kao saučesnicu u vrbovanju maloletnica za seks za Džefrija Epstajna koji se danas ubio u zatvorskoj ćeliji, i sama je bila žrtva serijskog pedofila, saznaje se iz zvaničnih dokumenata.

Nakon prvog susreta, posete su se nastavile, i to jednom ili dva puta nedeljno. Kada je napunila 15 godina, stvari su se promenile. Epstajn je počeo da je seksualno uznemirava, što je na kraju rezultiralo silovanjem.

- On me je silovao, napao me je protiv moje volje! Ne mogu reći da sam vrištala ili bilo šta slično, ali sam bila prestravljena. Govorila sam mu da prestane, ali on nije imao nameru da to učini. Dobro je znao šta radi, prisetila se ova žena.

Donald Tramp

Tanjug/AP

Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

Nakon toga, više se nikad nije vratila u tu kuću. Čak je zbog proživljene traume morala da napusti školu u koju je išla kako ne više prolazila pored Epstajnove vile na Aper Ist Sajdu.

Nije se usuđivala, kaže, da prijavi ovaj slučaj policiji ranije zato što je strahovala od posledica, budući da se radilo o moćnom čoveku.

Krivicu je osećala svih ovih godina. Smatra da je možda trebalo da istupi ranije i prizna sve ono što je doživela. Možda bi tako sprečila da i ostale devojčice prođu kroz ono što se njoj dogodilo.

Epstajnovi advokati tvrdili su da njihov klijent nikada nije seksualno uznemiravao svoje "maserke". Sa druge strane, odbrana oštećene insistirala je na tome da je Epstajn izabrao Dženifer upravo zato što je u tom trenutku prolazila kroz težak životni period. Naime, advokati smatraju da je milioner iskoristio to što je devojčica izgubila oca koji je tih dana preminuo od side, kako bi joj se približio. Epstajn je tada navodno potrošio hiljade dolara kako bi je ubedio da je aktivista za borbu protiv ove opake bolesti. Kupovao je poklone i davao novac kako bi pridobio njeno poverenje.

Epstajn je danas pronađene mrtav u ćeliji u zatvoru u NJujorku. Mreža Ej-Bi-Si javila je da se Epstajn obesio u svojoj ćeliji.

Epstajn, optužen za seksualnu trgovinu maloletnicama, uhapšen je 6. jula. Na teret mu je stavljeno da je seksualno zlostavljao desetine maloletnica i bavio se njihovim podvođenjem. On je na sudu odbacio sve optužbe.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Emanuel Makron se POKLONIO srpskoj zastavi