Ubila sestru
Facebook printscreen
Ubila sestru

Facebook printscreen

Foto: Facebook printscreen

* Jelisaveta je Stefaniju izbola nožem 189 puta, iskopala joj oči i odsekla uvo

* Jelisaveta je kopirala svoju mlađu sestru, pa je imala istu boju kose i nosila je isti karmin

* Kako se navodi, motiv je ljubomora

Jelisaveta je Stefaniju izbola nožem 189 puta, iskopala joj oči i odsekla uvo. Navedeno je da je ona sestru izbola po glavi, torzou, vratu, rukama i nogama. Ona je jezivo ubistvo počinila 2016, a potom je poslata na psihijatrijsko lečenje.

Pročitajte još:

Devojka je proglašena krivom za "ubistvo sa posebnom okrutnošću".

- Zbog ličnih neprijateljskih odnosa, optužena je nožem ubola sestru najmanje 189 puta u vitalne organe i odsekla joj je desno uho. Žrtva je umrla na licu mesta od višestrukih rana i gubitka krvi - rečeno je u sudnici.

Na snimku iz sudnice vidi se bezizražajna žena sa lisicama na rukama u staklenom kavezu pre nego što je odvedena na služenje zatvorske kazne, piše "Dejli mejl".

Jelisaveta je prethodno snažno poricala optužbe za ubistvo.

Stefanija je ubijena u domu ljubavnika Alekseja Fatejeva (44), dok je on bio u kupovini.

On je ispričao kako je pronašao Stefanijino golo telo nakon povratka iz prodavnice u kojoj je kupio vino.

Kako je rekao, zadržao je Jelisavetu da ne pobegne pre nego što je predao policiji.

Tokom masakra Jelisaveta je sestri nanela najmanje 189 uboda - u glavu, vrat, trbuh, ruke i noge. Jelisaveta je kopirala svoju mlađu sestru, pa je imala istu boju kose i nosila je isti karmin.

NIJE VEROVALA SVOJIM OČIMA! Rešila je da proveri ko je Mile parketar u muževljevom telefonu: Kad je otvorila sliku, mogla je samo da sedne i plače!

- Postoje fotografije obe sestre na kojima se grle, ali nema sumnje da je starija sestra zavidela mlađoj - rečeno je na suđenju. Kao deca, obe su jedno vreme bile u sirotištima.

U međuvremenu su se pojavile informacije da je Stefanija pre smrti pozirala za golišave fotografije, ali njeni prijatelji tvrde da nije snimala porno filmove.

Srbija grca u suzama zbog muke dvoje mladih! Mnoge će iznenaditi kad vide ko je porodica! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 22.10.2019. 18:25 Porodica, bogata ljubavlju, ali bez svega drugog, pokazaće da je teško živeti i odgajati decu, ma koliko ih svi želeli u ogromnom broju. Foto: Youtube printscreen U potrazi za pričama, koje oslikavaju "Srbiju na dlanu", ekipa Hepi televizije naišla je na mladi par, koji je slomio i najtvrđa srca.

Majka Oksana Dubrovina rekla je da se Jelisaveti vratilo sećanje na dešavanja na dan ubistva i da njena ćerka tvrdi da se Aleksej ponašao kao “demon”. Ona je navela da su Aleksej i Stefanija bili ljubavnici i da je on bio ljubomoran zbog golišavih fotografija.

Bonus video

Prepad na teroriste - vežbe na aerodromu u Batajnici