Majka, beba, porodilja, porodilište
Shutterstock

 

Majka, beba, porodilja, porodilište

Shutterstock

Majka, beba, porodilja, porodilište, Foto: Shutterstock

 

* Bebu Mikitu pronašle su komšije u modricama, na ivici smrti 

* Majka monstrum nakon što je tukla sina izašla napolje 

* Nedužni dečkić nikada nije presvučen i okupan, pronađen u katastrofalnom stanju 

 

Bebu Mikitu pronašle su komšije u modricama, na ivici smrti u gradu Rivna.

Majka monstrum, koja nije imenovana živela je sa sinom u socijalnom smeštaju. Pošto je nije bilo celog dana drugi stanari su se zabrinuli za dete i rešili da provere kako je.

- Imao je modricu na oku. Osušena krv mu je začepila nos i jedva je disao. Krenuli smo da ga presvlačimo i videli još crnih modrica po celom telu. Jedna žena koja je bila u sobi se onesvestila kada je sve to videla – priča Tatjana Primak, koja živi vrata do vrata.

Dete je u kritičnom stanju primljeno u bolnicu, a lekari sumnjaju na frakturu lobanje.

- Nikada nisam video bebu u tako zapuštenom stanju. Mislim da ga majka nikad nije presvukla niti je koristila pelene. Koža mu je u užasnom stanju – rekao je lekar Mihailo Kulik, na čelu intenzivne nege Dečje bolnice u Rivni.

 

Pročitajte još: 

 

Majka je privedena kada se sledećeg jutra vratila kući i pokrenuta je istraga o prebijanju i zanimarivanju deteta.

- Majka je rekla da je bila pod stresom jer je beba stalno plakala. Ostavila ga je kući samog i krenula u izlazak sa dečkom – saopštio je portparol policije Anton Kulik.

 

Slučaj je bio toliko užasan da, kako prenose mediji, psiholog socijalne službe nije mogla da prestane da plače kad je videla dete i popričala sa majkom.

- Nema sumnje da je beba brutalno pretučena. Majka se pravdala da nije ni pipnula Mikitu, već da ga je produvala promaja – rekla je psiholog Julija Tkačenko.

Mikitin otac (27), kako se navodi, nije zainteresovan za njegovu sudbinu, a majka ima još jednog, starijeg, sina koji joj je oduzet nakon što ga je maltretirala. Prvi put se porodila sa 16 godina.

Vučić tražio od voditeljke da kaže istinu - Đubre izdajničko, slobodno recite!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u Jutarnjem programu Prve televizije gde će odgovarati na pitanja u vezi sa aktuelnim temama. 11.10 Predsednik je dodao da će uskoro biti iznet nacionalni investicioni plan od 10 milijardi evra. - Kada uložite ogroman trud i rad i još ne smete da pričate o tome, ljudi to vide - istakao je predsednik Srbije.

 

Socijalna služba sprema tužbu protiv majke i njoj preti 5 godina zatvora. Mikita će joj biti oduzet i prebačen u sirotište.

BONUS VIDEO: Prepad na teroriste - vežbe na aerodromu u Batajnici

 

Tagovi

Komentari (1)

Fred

20.10.2019 23:34

Jadna bebica. Majku bi trebalo sterilizirat pa neka se onda nastavi provodit o svojoj šteti.