Napad Pariz policija
Tanjug/AP
Napad Pariz policija

Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Tinejdžerka Jasmina Hovard (18) pala je sa mosta i poginula 15 godina nakon što je njena majka skočila sa balkona sedmog sprata dok je nju držala u naručju.

Jasmina je imala samo tri godina kada je njena majka Makin Car (33) skočila sa prozora stana 2003. godine i tom prilikom poginula.  Njena ćerka je tom prilikom pretrpela prelom kostiju, ali je čudom preživela! 

U to vreme otkriveno je da je njenu majku mučio bivši dečko Ivan, za koga je mislila da će joj oteti ćerku i odvesti je u Španiju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nakon što se oporavila Jasmina je otišla da živi sa bakom, koja ju je podigla kao svoju ćerku. Međutim, osamnosetogodišnja studetkinja tragično je sebi oduzela život skokom sa mosta na autoputu.

Njena baka je policiji ispričala da je Jasmina kobne noći bila kafiću sa drugaricom, a oko 22h bacila se sa mosta.

"Dobila sam tekst od nje u 9.23, rekavši da je u redu. To je bilo poslednje što sam čuo. Šta god da se dogodilo od tada, nikad nećemo saznati - ne znamo šta je uopšte dovelo do toga. Jasmina je bila prelepa devojka koja nikoga ne bi povredila", rekla je baka nastradale devojke.

Policija istražuje tačan uzrok koji je doveo do smrti, a prema navodima koje imaju, Jasmina nikada nije prežalila smrt svoje majke i traumu koju je preživela kada je imala samo tri godine.