RUSKI RADARI SU UOČILI ULJEZE, STIGLO JE HITNO NAREĐENJE Jahači apokalipse su poleteli! Usledio je dvoboj na nebu!

MiG-31 u akciji

MiG-31
MiG-31, Foto: printscreen youtube

 * Posada borbenih aviona za presretanje sa velike visine MiG-31 vežbavala je tehnike presretanja uljeza u vazdušnom prostoru

* Posada je identifikovala državnu pripadnost, tip i oznaku aviona koji nije odgovorio na zahteve presretača

Pročitajte još

* Nakon presretanja uljeza, dva aviona MiG-31 uvežbavala tehniku bliskog prilaza uljezu sa obe strane

Posada borbenih aviona za presretanje sa velike visine MiG-31 iz vazdušnog puka vazduhoplovnih snaga Centralne vojne oblasti i vazduhoplovne odbrane stacionirane u regionu Perm uvežbavala je tehnike presretanja uljeza u vazdušnom prostoru i njihovog prisiljavanja na sletanje, saopštila je danas kancelarija za saradnju za medije te oblasti.

Crvena linija je upravo prekoračena! Osveta NATO-u biće paklena! (FOTO)

AUTOR: Alo/Sputnik/V.M. DATUM I VREME: 06.10.2019. 18:20 Rusija im neće ostati dužna.

 

"Posada MiG-31 otkrila je ulljeza koristeći svoje radare. Posada je identifikovala državnu pripadnost, tip i oznaku aviona koji nije odgovorio na zahteve presretača, koji je koristio identifikacioni sistem "prijatelj ili neprijatelj" i primenio metod uspostavljanja vizuelnog kontakta", kaže se u saopštenju.

 

Dodaje se da su nakon presretanja uljeza, dva aviona MiG-31 uvežbavala tehniku bliskog prilaza uljezu sa obe strane i praćenje do najbliže piste za sletanje, prenosi Tass.

"Piloti su naizmenično preuzimali uloge presretača i uljeza, kako bi vežba bila što sličnija pravom borbenom okruženju", stoji u saopštenju.

 

Kako se navodi, u vežbi je učestvovalo više od 10 aviona i više od 300 pripadnika osoblja konrole leta, kao i grupe za tehničku podršku i 30 komada zemaljske opreme.

BONUS VIDEO: Najdramatičniji kadrovi. Evo šta se juče dešavalo u Jerkoviću

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi