ZA 24 ČASA NA IZRAEL ISPALJENO 430 RAKETA Izraelski premijer naredio vojsci: Na Gazu pošaljite tenkove, pešadiju i artiljeriju

Obračun sa palestinskim milintantima

Gaza, raketiranje, vojska, Hamas
Gaza, raketiranje, vojska, Hamas, Foto: AP

 

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu saopštio je da je dao naređenje armiji da nastavi intenzivne napade na palestinske militante koji ne prekidaju raketne napade iz Pojasa Gaze.

„Jutros sam naredio Izraelskim odbrambenim snagama da nastave masivne napade na terorističke elemente u Pojasu Gaze“, rekao je Netanijahu na nedeljnom sastanku vlade.

RAKETE I SIRENE ZAPARALE NEBO! Novi napad iz TOTALNOG MRAKA! Trese se tlo u Izraelu, ugrožena i naša pevačica! (VIDEO)

 

On je dodao da je naredio da se trupe raspoređene na granicama enklave pojačaju dodatnom oklopnom tehnikom, artiljerijom i pešadijom.

 


Kiša raketa na Izrael, usledio vazdušni napad u znak odmazde.

Gaza, raketiranje, vojska, Hamas
Gaza, raketiranje, vojska, Hamas, Foto: AP

 

Za 24 sata borbenih dejstava grupe iz enklave ispalile su oko 430 raketa i mina, na koje su Izraelci odgovorili napadima na 220 meta.

ODJEKUJU EKSPLOZIJE Pet raketa iz Pojasa Gaze lansirano na Izrael!

Vojska je ranije saopštila da na jug prebacuje oklopnu brigadu sa namerom da je koriste u ofanzivnim operacijama ako se za to ukaže potreba. Portparol Izraelskih snaga odbrane Jonatan Konrikus izjavio je novinarima na konferenciji za novinare da ne zna da li su u toku pregovori o prekidu vatre koji su ranije na dan-dva omogućavali obnavljanje primirja.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi